Председателят на Районният съд в Ардино Сунай Юсеин Осман получи комплексна оценка „Много добра“ от Висшия съдебен състав (ВСС), но и… отказ да бъде назначен за шеф на съда в Златоград. Това е новината от последното заседание на ВСС относно избора на административен ръководител – председател на Районен съд - Златоград. Припомняме, че Сунай Осман подаде документи за конкурса и е единствен кандидат за поста.
След направено явно гласуване и обявения резултат: 5 гласа „за“ и 8 гласа „против“, съдийската колегия на ВСС не назначава Сунай Осман на длъжността „административен ръководител – председател на Районен съд – Златоград“, гласи решението. В обсъждането и гласуването не е участвала съдия Даниела Марчева, поради направен самоотвод. Предстои да бъдат обявени мотивите за взетото решение.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/18 13:53

    Sunay e edin dostoen magistrad.Poredno dokazatelstvo,ce VSS ne priemaobektivni resheniya.Shtom zakrivat raboteshta Rayonna prokuratura v Ardino za kakva dirjavnost govorim i virhovenstvo na zakona.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/18 14:47

    Мотивите са ясни и в литри.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/18 14:57

    e kak da go nazna4i kato e alkoholik i plqska mindilite i alkoholi4kite na grada nikoi ne iska alkoholik za 6ef na sadiite tova e normalno

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/18 18:08

    Ако беше от друг етнос нямаше да има проблеми нали ????????? Отворете си очите и вижте какви времена идват пак !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/18 21:53

    Много е кадърен и е неудобен!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/7/18 11:07

    Отказ?
    Това може да се случи само в една фашист.а държава като булгария!
    Мотивите са ясни. Не за друго,а за това че е Турчин!
    Нима не е така? Колко турци има в висшата администраця? Колко турци има на възлови места в армията, в службите, в консулства и посолства, като дипломати? И т.н.
    Асимилацията продължава, а някои турчоля продължават да лижат задн...те на гробарите от гроб! А дол дренки са и депесарите, достаджиите и темподобни партийки. Тази кочина няма да се оправи, Никога! Админа, може да игнорираш коментара ми....няма да се учудя.
    Поздрави от Европа!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/18 15:41

    Вече не назначават бивши агенти на Държавна сигурност.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/7/18 17:05

    СУНАЙ ОСМАН Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СЪДИИ.ЗАСУЖАВА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕН В ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ИЛИ В ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД.ПРОБЛЕМЪТ Е МОЖЕ БИ ЕТНИЧЕСКАТА МУ ПРИНАДЛЕЖНОСТ,КОЕТО Е
    ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА КАРИЕРНОТО МУ РАЗВИТИЕ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.