Нашенци, работещи в Германия, не остават безучастни от случващото се в България. Родни гурбетчии излязоха на протест в неделя в Берлин срещу евтаназията на здрави животни в Странджа. Протестът бе в подкрепа на животновъдите на България. Хората призоваха да се спре масовото избиване на здрави животни и да се запази поминъкът на хората.
„Всички ние сме тук защото по  един или друг начин партиите успяха да ни изгонят от нашата родина. Дори и да живеем на хиляди километри обаче, ще подкрепим нашите сънародници, които отново са подложени на буквален икономически геноцид от страна на държавата", заяви за 24rodopi.com от Берлин мъж от Кърджалийско.
Припомняме, че заради протестите в столицата през миналата седмица бяха уволнени няколко висши чиновници в Земеделското министерство.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/18 11:20

    Това е целенасочена държавна политика с участието на ЕС с цел избиване на дивеча в ловните стопанства на дружинките за да останат само на частните и концесионните дивечи стопанства и избиване на дребните животни на хората с цел да не дават субсидии

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/7/18 15:35

    умните не стачкуват. чок сеир. хвърлили са камък и връщане няма в булгариян. анадънму, умни си бяха, завършиха езикови, завършиха висше, чок гюзел булгар, турк. ок са там. ай ти специалисти, архитекти, психолози, адвокати, доктори-Берлин, Франкфуртнамайн и други Германски Градове. не обвинявайте само Герб, всички сте виновни, оставихте ги в бг без работа дълги години след висшето си образование. обидени са ви, това е мое мнение, те от политика не се интересуват, ок са там, няма лъжа, няма измама, а за животинчетата си има Ръководни Кадри, те имат думата, а не аз, нищо против БКП=бсп,дпс,абв,сдс,ндсв,герб,дост, Живи и здрави, не всичко е пари, а на запад що годе поне не стоят гладни, а и са твърде много уважавани, а не подритвани тук в бг, бяхме ние родителите, след това децата ни, е, не сме били никога членове на бкп, и не съжаляваме, да живее БКП и доносниците на булгария, сите сте в НС, много началници у бг, малко роби, там проблем и сега гледай дпс са ме ударили яко и те, чок сеир Родопа, чок сеир, "Да хванеш гората", ще дойдат след 30 когато си заминат пенсионираните западняци от булгария, нали така бай Хасане, аполитични сме, не ни се сърдете, ударихте нас, ударихте дечицата ни, но всяко зло за добро, когато искат да ти извадят очите ти изписват веждите. Чок селям и Гюле, Гюле Германия, Франция, Великобритания, Белгия, Испания, Италия, Гърция, Дания, навсякъде все млад отруден народ български майко мащеха Българийо ! не муж ва, я бабушка 99 лет , билириум аркадашлар Родопа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.