Кой ще стане световен шампион по футбол? 2 гласа за Франция, по един за Англия, Хърватска и Белгия. Ето какви са прогнозите на местни общинари и политици:

Ресми Мурад заложи на Англия

Световното първенство е най-силният футболен турнир. Очаквам Англия да спечели титлата. Те са световен шампион от 1966 година и за първи път достигат до полуфиналите от 1990 година насам. Имат добър млад състав и футболът, който играят радва окото, а капитанът на отбора Хари Кейн по всичко изглежда, че ще стане голмайстор на първенството. И четирите отбора, които се класираха за полуфиналите, заслужават да спечелят титлата, защото това са най-добрите на това световно първенство.

Кметът на Кирково поиска Световната титла да е за Балканите

На полуфиналите на световното първенство по футбол в Русия останаха само европейски отбори. Иска ми се да е Хърватия, нали сме за Балканите. Поредните успехи с дузпи на Хърватия са втори случай в историята, след като на Мондиал 1990-та Аржентина победи на четвъртфинал Югославия и на полуфинал Италия по този начин.

Айдън Осман смята Франция за фаворит

На полуфиналите останаха четири силни отбора, но според мен новият световен шампион ще бъде тимът на Франция, който играе красив футбол. Франция е най-балансиран, най- подготвен състав и има голям синтез между млади и опитни играчи.
Световното първенство в Русия протича на добро ниво, отлична организация. Въпреки, че разстоянието между стадионите е огромно, шампионатът надхвърли очакванията на всички.

Тимовете на Ердинч Хайрула отпаднаха…

Моят отбор бе Италия, който за първи път от 59 години насам пропусна световно първенство. В Русия подкрепях отбора наУругвай, който спечели своите първи 4 мача за първи път от 1930 година. На четвъртфиналите отсъствието на звездата Единсон Кавани оказа влияние на целия тим. Сега вече бих искал световен шампион да бъде балкански отбор, но мисля, че първенец ще бъде отборът на Франция.

Сезгин Байрям е за Белгия

Светът се променя, футболът също. Свидетели сме на едно изключително световно първенство по футбол в Русия. Индивидуалните умения и талантът са важни, но не са достатъчни, за да победиш. Успехът се крие в екипната игра. Белгия и Хърватия са моите фаворити от самото начало и вече са на полуфинал. Никой от четирите отбори на полуфиналите не е за подценяване, но мисля, че Белгия ще бъде новият световен шампион по футбол. Успех на всички, нека по-добрите да спечелят.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/18 17:42

    Selyanduri i ot futbol vzeha da razbirat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/18 07:58

    Кметовете познават най-добре от коя сделка има най-голям келепир.Примери бол,ако пък са от ДПС на 100% са факири.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.