Цяла година преди старта на процедурата за номинации за кандидати за кметове и общински съветници видим е рестартът на войната между лагерите в кърджалийското ДПС. Тя се води… във фейсбук, а на преден план излизат само „пионките“.
Кърджалийска група, чиито администратори са служители на хасковска фирма с подразделение в града край Арда, а един е подчинен и на омбудсмана Расим Муса, се явява „виртуален плацдарм“ на атаките. От месеци през групата се правят внушения, че кметът инж. Хасан Азис, екипът му и някои активисти на ДПС носят негативи, а в същото време „валят“ положителни новини за председателя на Общинския съвет Раиф Мустафа и общинския омбудсман Расим Муса.
В групата подборно се публикуват новини. Използват се част от разкрития на опозицията срещу властта на ДПС, но други „антидепесарски“ новини се оказват „невидими“ за администраторите. Примерно, декларацията на ГЕРБ за предстоящото парцелиране на терени в парк „Простор“ е постната и темата е развита от администраторите на хасковската фирма и Расим Муса, но пък се игнорират теми като скандалите в „Пазара на производителите“ и промяната на предназначенията на парцели в района на тържището.
БСП и ГЕРБ също имат групи във Фейсбук, но и двете формации водят „цивилизовани атаки“ срещу ДПС, като не допускат фалшиви новини и внушения на базата на „фейка“, а троловете са блокирани. Същите тролове се изявяват свободно в групата, в която лагерите на ДПС си разчистват сметки.
Друга, новопоявила се кърджалийска група, в която един от администраторите е бивш депесар, а на последните избори беше деен в полза на ДОСТ, днес публикува „разкрития“ за странно прехвърляне на имоти в центъра на Кърджали по времето, когато кмет на Кърджали беше Расим Муса, а негов секретар – Раиф Мустафа.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/18 18:21

    изяжте се едни други ващата м..ка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/18 19:27

    Yiin birbirinizi am,,na g,,,,mun aclari

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/18 20:58

    Дошло е време град КЪРДЖАЛИ да се управлява с по един мандат,кмет,етнически,турчин,друг,българин трети циганин,ако има нещо друго следващият мантат,избран със спечелилият най-много гласове в МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ,като от всеки етнос да участват в изборите с най малко по 4-ма кандидати ,всеки който желае дасе кандитатира!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/18 21:37

    фреди мурад не го виждаме отдавна кога ще има негова новина че ми е скучно

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/18 16:06

    Стига вече диктатура в ДПС,крайно време е самите избиратели да си номинират кмета си а не отгоре .Нека и общинските кметове от една партия да се съревновават по между си както това се прави със селските кметове....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/18 01:18

    Yiyin birbirinizi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.