Пет са пътните произшествия през почивните дни в областта, като четири от тях са вследствие на движение с несъобразена скорост. Пострадалите са четирима, две жени са били настанени в болница, посочиха от полицията.
83-годишна пешеходка била блъсната в Момчилград от „Фолксваген" с 42-годишен водач, който при движение на заден ход не се убедил, че пътят зад него е свободен и ударил възрастната жена. Пострадалата била прегледана в Центъра за спешна помощ в Кърджали и оставена под наблюдение в болницата. 36-годишна жена, която управлявала лек автомобил „Рено" и катастрофирала с него в района на село Върбен, също била настанена в кърджалийската болница със счупена ръка. Травмата тя получила, след като се блъснала с колата в еластична ограда и след това се преобърнала в крайпътна нива. На бул."Беломорски" в Кърджали 66-годишен с "Дачия" ударил намаляващ пред него скоростта „Фолксваген". На същия булевард лек автомобил „Киа", управляван от 59-годишна, се блъснал в дърво. 61-годишен пътник в колата бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Тестовете за алкохол на водачите от тези произшествия са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове по Закона за движение по пътищата. На ул."Сан Стефано" в Момчилград 29-годишен с „Мерцедес" се блъснал в жилищен блок. На водача била оказана медицинска помощ и е бил освободен за домашно лечение. Отказал е тест за алкохол. Взета е кръвна проба за анализ. Съставен е акт по ЗДвП.
На снимката: Две от катастрофите са на напрегнатия булевард "Беломорски"


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.