Засилен трафик и колони от автомобили по Ардинския мост и булевард „Беломорски” в Кърджали в първия работен ден на новата седмица. Огромен брой превозни средства с чужди и български регистрации, но от други области, се придвижват в посока към изхода на града. 99 на сто от автомобилите се връщат от курортите в Гърция, превръщайки в кошмарен трафика в Кърджали.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/18 12:11

    Какво стана с околовръстния път г-н областен управител?.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/18 12:49

    Това е най натоварения булевард и най тъмен .Вече четвърти месец е без осветление нито кмет нито зам,кметове не се интересуват.Останаха поредните обещания на кмета че до 6 месеца ще имаме най модерното осветление в България.Но уви...Това е управлението в града.От септември има деца прибиращи се късно от езикова гимназия .Чудят се как да се приберат в този мрак.Това е най голямата безотговорност в града.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/18 13:04

    Transportnoto ikonomichesko uchiliste moje da napravi realna statistika snimka vseki den kolko i koi automobili preminavat...plateni praktikanti na dejurstvo s tetradka i moliv vseki den po 2 chasa na trotoara i da zapisvat kolite...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/18 14:21

    12,49 Защо се учудваш, така е, ДПС ни управлява! А те толкова могат, толкова им е капацитета! Добри са само в усвояването и краденето!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/18 14:33

    Да ви а*ам на заглавието, тъпанари :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/18 18:35

    Не само околовръстния път, а и Автомагистрала "Родопи" трябва да се строи от Димитровград до Маказа. Щом строят Автомагистрала "Струма" заради ГКПП Кулата, редно е да строят и за ГКПП Маказа, защото Маказа в момента конкурира Кулата по натовареност, а и натовареният трафик минава през големи градове.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/18 19:42

    Не се нервирайте, тепърва ще става много по-зле! Ама, хак ви е! Ривахте да има ГКПП "Маказа", е, на ви ГКПП "Маказа"!!! Радвайте му се сега!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/18 20:19

    ако се сложат постоянни камери там, КАТ ще събере сума ти пари докато всички аграри от Бг и чужбина се научат да спазват знаци и маркировка

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/7/18 14:44

    Hasanchoo, puskai taksa za minavane po mosta 5 evro na chovek, 30 evro za automobil. Sabirai parite za magistralata, tunelite, metroto, liftovete, Hasanchoou...pravi referendum za samooblagane i za patni mostovi taksi...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.