Премиерът Бойко Борисов идва в Кърджали в събота, 25 август, съобщиха от Областна администрация.
Както вече 24rodopi.com писа, Борисов ще се качи на скалния град Перперикон в 14 часа.
От Областна администрация уточняват, че преди това министър-председателят ще посети средновековния храм „Свети Йоан Предтеча“, неделното училище и новостроящия се манастирски комплекс, за който правителството отпусна 800 000 лева. Министър-председателят ще посети и професионалната гимназия по селско и горско стопанство, която се ремонтира по проект на МОН със средства от ОП „Региони в растеж“ в размер на 1,3 млн. лева.
С Борисов с Кърджали ще пристигнат и министрите на образованието и на културата.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/18 15:20

    Господин Премиер отпускайте малко пари и за Джамията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/18 15:35

    Като отиде в гимназията по селско стопанство,да попита къде са се реализирали кадрите,които бълва?Да попита и за хилядите декари земя,които вече не се обработват?За хилядите животни,от които се виждат вече тук таме?За десетките чиновници,които отговарят за вече умрялото селско стопанство в областта?

    ОтговорИзтриване
  3. Кмета24/8/18 18:38

    Поканата към Г-н Борисов остава за кметско кафе в с .Рани лист ако одобри пътя Кърджали-Хасково през с.Рани лист.А ако не одобри,да се надяваме че ще разпореди за значително подобряване.Защото тоя път се ползва от близо 10 хил.живи хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Б. Рамадан24/8/18 18:50

    Да дойде на Перперикон да види колко пари е откраднал “слънчоглед-професорът Овчаров”..
    Всяка година поне половината отпуснати пари за разкопките ги присвояват той и ясладжията му Юзеир от Горна крепост..

    ОтговорИзтриване
  5. Б. Рамадан24/8/18 19:41

    Да дойде на Перперикон да види колко пари е откраднал “слънчоглед-професорът Овчаров”..
    Всяка година поне половината отпуснати пари за разкопките ги присвояват той и ясладжията му Юзеир от Горна крепост..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/18 23:16

    da doyde da vi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/8/18 23:24

    neka da doyde selo gluhar pitya kakvo sistoyanie togava da de otsenkata za nasiya kmet.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/18 08:39

    Министър председателя от Перперикон да каже до кога ще робува бедната,чумавата,изчезващата се провинция на крадливия,корумпирания,третополовия чумав катун софия..жълтите павета не е майка БЪЛГАРИЯ........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/18 08:58

    Те откраднатите не се виждат..или не искат да ги видят!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/18 13:08

    ела бат Бойко ела в Кърджали града и то в съботата, когато хем Румънци хем байрамджии и гурбетчии окупират главния път да видиш ти, ама да караш ти колата без пилоти около тебе, да чакаш и се редиш на опашка към касабата и да видим колко време ще издържиш без да пращаш поздрави на майката на кмета...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/18 13:16

    на професора слънце му трябват пари, сега ще покаже на бат Бойко какви тенекии е "намерил" по скалите където ги крие и знае само той и хоп бат Бойко ще развърже държавната кесия за Перперикон. Ама не намирайте всичко там бе джанъм, да остане и за следващите поколения, ама професора слънце казва йок...аз съм чиляка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.