Със заповед на вътрешния министър Валентин Радев досегашният началник на РУ-Кърджали главен инспектор Щерьо Милчев е преназначен за зам.-директор на ОД на МВР-Кърджали и началник на отдел „Криминална полиция“ със специфично наименование на длъжността комисар.
Днес старши комисар Венцислав Момчилов представи пред ръководния състав на дирекцията новоназначения зам.-директор, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.
Щерьо Милчев е бакалавър по специалността „Макроикономика“ и магистър по специалността „Приложна психология“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. В системата на МВР  е назначен през 2005 г. като разузнавач в РЗБОП, където е работил 8 години. След това е бил експерт в ТД „Национална сигурност“ – Кърджали и служител в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали. През месец юли 2015 г. със заповед на вътрешния министър е временно преназначен на длъжността началник на РУ-Кърджали, а от  март 2016 г. е титуляр на длъжността началник на най-голямото полицейско управление в областта.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.