Скандална и успешна, а вече и пораснала. Това е посланието от последната фотосесия на Сузанита (Suzanitta), част от снимките певицата е публикувала в Инстаграм. Харесванията са над 15 000, събрани за часове.
Какво вече 24rodopi.com писа, задава се нова музикална експлозия на дъщерята на Краля на баладите Орхан Мурад. Новият клип на Сузанита „Bye Bitch“ отново трябва да я изстреля на върха, но този път да грабне и вниманието на публиката извън България. Това е амбицията на певицата и екипа, заснел новото парче, което днес гони нови рекорди. Очаквайте подробности.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Poznavam li4no Orhan MURAT momi4eto otronva dostoynstvoto na basta si dobre toy ne vijda a mayka i tya li e slyapa.krasotata ne e v tyaloto a v dushata
    Tsivilizovonosta ako se mereshe s otkrivaneto na intimnite 4asti na tyaloto to jivotnite sa po tsivilizovani.
    Mi4no mi stava za toz dobır 4ovek Orhan MURAT.
    Momi4entse ne zlepostavyay edna vidna li4nost edin 4ovek na izkustvoto istinski talant priet ot obshestvoto ne zabravyay 4e toy po dobre i po dale4 vijda ot vsi4ki ni

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.