Четирима са задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по охрана на обществения ред, съобщиха от полицията. Инцидентът станал на 4 август, малко след 22,30 часа в село Широко поле. Мъжете, които са на 31, 33, 39 и 40 години, предявили претенции да продължат музикалните изпълнения по време на селищен празник и се наложила намеса на полицейски служители, които охранявали публичното събитие. Четиримата местни жители проявили агресия към полицаите, след което са задържани. Образувано е бързо производство по чл. 325, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс и работата продължава разследващ полицай. 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/8/18 13:00

    Нямаше никакво хулиганско действие от страна на момчетата кварталния и Кмета Шюкрю искаха да приключат празника защото ДПС гостите бяха си тръгнали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/8/18 13:15

    И нека веселието да започне, сега.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/18 14:41

    що не са извикали хасковските полицаи, нашите са слаби.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/8/18 14:41

    що не са извикали хасковските полицаи, нашите са слаби.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/8/18 20:55

    Какво е станало толкова!Момчетата са поискали още една последна песен!Нормално е да са почерпени (все пак селото имаше празник)!Кварталния можеше да разреши и нямаше да се стигне до тук!От едно голямо Нищо,нещо!Полицейска държава!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/8/18 23:39

    Бой на кварталния и кмета!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/18 18:55

    Никакво хулиганство и разправии нямаше, просто кварталния отчете дейност. АЗ ЛИЧНО БЯХ ТАМ!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/18 18:59

    Момчетата нямят никаква вина, цялата работа е в кварталния който искаше да си тръгне по-рано...ДПС гостите чакаха, а и отгоре на това кмета изобщо го нямаше на празника...СРАМОТА

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/18 19:00

    Кварталния е за трепане а кмета не е за разправяне изроди момчетата просто се забавляваха...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.