Задържани са съпруг и съпруга, които под предлог, че помагат на повредените превозни средства в Измир, са мамели граждани, съобщават турските медии. Екипите на областната дирекция на жандармерията започнали да работят по жалби срещу две лица, едно от които жена, за които се твърди, че под предлог да помогнат на закъсалите автомобили по пътя между Измир и Чанаккале, се свързвали с водачите на автомобили и ги мамели.
"Установено било, че съпружеската двойка издебвала кола на туристи, която спирала за почивка край пътя. Докато водачът и пътуващите пиели кафе в близкия обект, крадците намазвали задните гуми с химическата смес, която малко след потегляне предизвиквала пушек. Паникьосаният шофьор се доверявал на изненадващо появилите се мъж и жена, които товарели на своя автомобил "авариралите" гуми и се отдалечавали. На друго място просто ги почиствали и връщали обратно. По тази схема те прибирали по 100-200 евро или долари", поясниха пред 24rodopi.com журналисти от Измир.
В хода на акцията били иззети и проучени видеозаписите от камерите в региона, от които се установило, че заподозрените са съпрузите Кадер Й. (на 34 години) и Айше Д. Й. (37).
Съпружеската двойка била арестувана по време на смяна на гумите на луксозен джип, притежаван от българския гражданин Тома Стоянов, в района на Бергама.
Задържаните не са признали вината си, а в изявленията си са посочили, че получават пари срещу извършена услуга.
Спрямо тях не е наложена мярка "Задържане под стража".
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/18 11:57

    Mangali sisto sa ot Bilgaria

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/8/18 09:50

    според Арабите Османлиите от бейлика на осман са най крадливите и долни лъжци в Анатолия те не са истински мюсулмани циганите на Анатолия .Според Караманлиите с османлия не бива да се седи на една маса .И ПАК МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ЧЕ В ТУРЦИЯ НЕ СЕ КРАДЕ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ В ТУРЦИЯ ЕРДОИВЕДИК и СИНА МУ И ЗЕТ МУ И ЦЯЛАТА МУ РОДА ТА ДА РАЗСИПЯТ ТОТАЛНО ОСТАНКИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И НА КАРТАТА ДА СЕ САЗДАДЕ НОВАТА ДЪРЖАЖА КЮРДИСТАН .ЧЕСТИТО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.