Гурбетът в Англия превърна 33-годишен икономист в един от най-добрите майстори на шкембе чорба в региона.
Гюнал Чаушев се върнал след три години прекарани на Острова, натрупал доста стаж в ресторантьорството, и решил да вложи спестяванията си именно в този бранш.
Младият мъж върти крайпътното заведение „Чешмата", където всеки ден десетки хора се наслаждават на отличната шкембе чорба. Бистрото се намира между Кърджали и Ардино и може да се похвали освен с менюто, но и с това, че „предлага" на клиентите си и най-чистия въздух в тази част на Родопите.
Собственикът е завършил УНСС със специалност „Икономика". Работил е в различни сфери. Заради безработицата през 2010 година заминава на гурбет в Англия. Там три години работи в сферата на ресторантьорството и натрупва изключително ценен професионален опит. След завръщането си от чужбина Гюнал Чаушев вече е подхванал собствен бизнес.
Гюнер ШЮКРИ


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/18 15:30

    Не станаха ли малко много най-добрите шкембеджии по Ардино:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/8/18 16:25

    Браво моито момче .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/8/18 17:23

    razvaliha avtomivkata penchovtzi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/8/18 17:24

    razvaliha avtomivkata penchovtzi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.