Кърджалийски гурбетчия падна в движение от колата, в която пътувал, и бе блъснат от ремарке, теглено от друго МПС. Това става ясно от съобщение на полицията във Враца.
„Невнимателен пътник се отърва само с натъртвания и охлузни рани. В неделя около 20 ч. на кръстовище между път III-162 и III-1302 е станало пътно-транспортно произшествие. Н.О. на 40 г. от Кърджали пътувал в лек автомобил „Фолксваген Шаран“, управляван от О.Н. на 26 г. от село Айрово. Шофьорът е с категория В/Е и 8 г. стаж зад волана“, се посочва в съобщението на Областна дирекция на МВР.
Пътникът отворил в движение вратата на колата и паднал от нея, като предизвикал катастрофа. Н.О. бил блъснат от тегленото ремарке, посочват от врачанския сайт „Конкурент“. Кърджалиецът е бил прегледан в центъра за спешна медицинска помощ на врачанската болница и е освободен с охлузни рани и натъртвания в областта на двата крака.
„Щети по автомобила няма. Причините за инцидента са в процес на изясняване.
Водачът О.Н. е изпробван за алкохол с техническо средство „АлкотестДрегер 7510“, като пробата е отрицателна. За случая е уведомена Районна прокуратура“, отбелязват още от полицията.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/18 09:15

    Няма страшно. Кърджалийските кафалий са здрави. Слон да го удари, пак ще се размине с охлузни рани.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/18 09:16

    Няма страшно. Кърджалийските кафалий са здрави. Слон да го удари, пак ще се размине с охлузни рани.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/18 22:47

    100% Voda4a go e hvarlil ot 6arana poznavam go mnogo dobre selskiq

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.