Три години и четири месеца в затвора ще прекара рецидивист от Кърджали след извършен грабеж в областния град.
Деянието било направено през април, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
35-годишният М.Ю. бил в района на въжения мост на река Арда. Поискал от непознат мъж да му даде дребни пари, но той му отказал. М.Ю. видял портфейл в джоба на панталона на мъжа, ударил го и съборил на земята. Измъкнал портфейла и взел от него 120 лева, след което го изхвърлил в близките храсти и избягал. Впоследствие в дрехите му били намерени откраднатите банкноти, една от които бил развалил на по-дребни.
Делото се е провело по съкратеното съдебно следствие, като подсъдимият е признал вината си и фактите от обвинителния акт. На М.Ю. е определено наказание от пет години лишаване от свобода, което е намалено с 1/3 част и му е присъден остатък от три години и четири месеца лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим, посочиха от прокуратурата.
М. Ю. има предходни осъждания. Изтърпявал е наказания в затвора, като за последно е излязъл от там през февруари 2013 г. От юли т.г. М. Ю. изтърпява друга присъда от една година лишаване от свобода в затвора.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/18 17:05

    Още подобни случаи ще има на това място.Който е минавал оттам вечерно време знае за какво става въпрос- никакво осветление.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.