Пожелавам на колегите да бъдат още по-добри в своята работа и когато видят тази плоча да си спомнят за своите загинали колеги и да им отдават необходимата почит”.
Това обяви вътрешният министър Младен Маринов пред Областната дирекция на МВР в Кърджали. Заедно с директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, той присъства на церемонията по откриване на паметник на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на ОДМВР и РДПБЗН в Кърджали.

Министър Младенов изказа искрена благодарност към всички свои колеги и граждани, които са инициирали изграждането на паметната плоча, и които неизменно участват във всички дарителски кампании на МВР в помощ на децата на загналите служители.
„Един паметник и една кампания няма да върнат на децата техните родители. Но те ще им дадат сили да продължат напред и да се борят. Те могат да ги мотивират да се насочат по пътя на техните родители и да служат на България. Всички ние вършим тази работа, защото тя е наше призвание”, посочи още министър Младенов.

„След като някой е арестуван, това означава, че има достатъчно данни за извършено престъпление. Подробности няма да разгласявам, защото и в момента се провеждат процесуално-следствени действия под надзора на специализираната прокуратура“, това коментира министърът на вътрешните работи Младен Маринов по повод ареста на семейство Баневи във Франция. Баневи са обвинени в източване на предприятието „Полимери“, в което някога работели 1800 души, присвояване на средства, данъчни престъпления и други.
Както вече 24rodopi.com писа, Баневи съсипаха и кърджалийското млечно предприятие „Сердика“.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/18 18:59

    Браво на ръководството на ОДМВР Кърджали! Поклон пред загиналите!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/18 17:28

    Поклон пред загиналите полицаи ! Вечно ще ви помним !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.