Над 20 народни представители от БСП пристигат на 17 октомври в общините в област Кърджали за представяне и обсъждане проекта „Визия за България". „Това е Програмен документ, който има за цел да представи едно ново бъдеще в развитието на България с конкретни решения за промени в ключови сектори като икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование, социална политика. В Кърджали на 17 октомври от 18:00 ч. в читалище "Обединение" ще се проведе среща - дискусия с участие на народните представители проф.Румен Гечев, проф.Иво Христов, Тома Томов (на снимката) и Валери Жаблянов", посочиха от БСП.
Кои депутати в кои населени места ще говорят за визията на България:
В 17:00 часа, в читалище "Иван Буюклиев", с. Пчеларово, общ. Черноочене, народните представители Александър Симов и Любомир Бонев ще се срещнат с граждани.
В 17:30 часа, в залата на общината в гр. Крумовград, ще се проведе среща със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Жельо Бойчев и Иван Ибришимов.
В 17:30 часа, в центъра на с. Кирково, Визията ще представят депутатите Румен Георгиев, Стефан Бурджев и Станислав Владимиров.
В 17:30 часа, в читалище "Бяло море", с. Черничево, общ. Крумовград, ще се проведе среща с народните представители  Явор Божанков, и Чавдар Велинов.
В 17:30 часа, в центъра на с. Егрек, общ. Крумовград,  депутатите Цветан Топчиев и Тодор Байчев ще се срещнат с обществеността.
В 17:30 часа, в читалище "Нов живот", в Момчилград, Визията на левицата ще представят народните представители Николай Тишев, Кольо Милев и Ирена Анастасова.
В 17:30 часа, в заведение в центъра на гр. Джебел, ще се проведе среща с представителите на ПГ на левицата Петър Витанов и Иван Ченчев.
В 17:30 часа, в центъра на гр. Ардино, народните представители  Николай Бошкилов, Димитър Георгиев и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.
В 18:00 часа, в читалище "Обединение", в гр. Кърджали, Визията ще представят народните представители проф. Румен Гечев, проф. Иво Христов, Тома Томов и Валери Жаблянов.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/18 09:56

    Идват за да ни лъжат и манипулират !!! Гечев да говори за фалиралите 10 банки когато управляваше БСП -1996 година . Някои казват ,че той е майстора на ограбването на българския народ !!! СРАМ И ПОЗОР !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.