В микрорайон Груево стартираха изнесените приемни на ръководството на община Момчилград. Кметът Сунай Хасан и мобилният екип от специалисти се срещнаха с местните жители, които дадоха много добра оценка за работата на общинската администрация през последните години. В мобилния екип бяха включени заместник-кметът по строителството Севдалин Огнянов и Ерсин Юмер, началник отдел "Селско и горско стопанство", както и общинският съветник Акиф Акиф. Местните хора поставиха въпроса с избирателното снабдяване с дърва за огрев, което извършва държавното горско стопанство. По време на приемната стана ясно, че 6 семейства все още не са получили платените от тях дърва.
В Груево поискаха да бъде укрепена оградата на гробищния парк и да бъде изградена детска площадка на пространството пред чешмата, изградена в памет на жертвите на възродителния процес.
"Основните проблеми с инфраструктурата в микрорайон Груево вече са разрешени. Изграждането на детска площадка ще залегне в приоритетите на общинска администрация през следващата 2019-та", заяви Сунай Хасан.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/11/18 17:18

    Защо сами хората от селото не си оправят оградата на гробищата, а чакат от общината ! И сунета на децата им не искат ли от общината или превръзките на дамите ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/11/18 17:35

    ,,Масирано,, присъствие от Груевчани и близката махала взети заедно!
    “Браво “на общинското ръководство!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/11/18 18:32

    Евала на кмета

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/11/18 20:43

    До 15/11/18 17:18
    А ти пък кой си ,че се бъркаш за обрязването а не (сунета) на нашите деца първо научи как се казва и после го пиши тук а за превръзки да не говорим боклук скапан първо вземи на своята жена превръзки после мисли за други а и по-добре не мисли за чуждите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/11/18 21:43

    Мирише на избори :)
    Взеха да се сещат за народа

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/11/18 23:10

    Късно е либе за китка!
    Смятайте,колко Ви обичат!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/11/18 02:36

    Къде се младите бе джанъм?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/11/18 19:51

    А къде са децата, кмете? Детска площадка за баби и дядовци?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.