„Женската организация на ДПС се превръща в най-бързо развиващата се част от нашата партия. Вие влагате душата и сърцето си във всяко едно начинание. Вашето участие прави ДПС по-силна, единна и сплотена“. Това заяви на среща с дамите от женската структурана Движението в Ардино областният председател на партията инж. Изет Шабан. В навечерието на Коледно-Новогодишните празници, над 130 членове на дамската организация на ДПС в Ардино се събраха на празничен купон. Специални гости бяха още кметът на общината Ресми Мурад и заместниците му Неджми Ходжов и Наско Кичуков.
Областният лидер на ДПС Изет Шабан подчерта, че в цялата област се учредяват нови женски местни структури. „Радвам се, че ДПС става част от живота и на много дами “, каза инж. Шабан. Той пожела на дамите да бъдат винаги усмихнати, добри и активни, както в живота, така и в политиката. „Направете силни крачки, за да постигнете мечтите си“, каза още той.
Дамите бяха поздравени и от кмета на общината Ресми Мурад.
„Искрено и сърдечно ви поздравявам, че вече сте част от активния политически живот на ДПС. Вашето мнение е от особено значение, защото безспорно ще допринесе до развитието на цялата организация. От там, то ще има принос за нашата по-добра политика“, заяви Ресми Мурад. От свое име и от името на председателя на Общинския съвет той връчи поздравителен адрес до женската организация към ДПС.
Председателят на женската организация Зюлфие Ибрямова също поздрави сърдечно дамите и благодари за усилената работа. За пореден път дамите показаха, че освен да работят, могат и истински да се забавляват. Те събраха 420 лв. за Ардинската Коледа  за лечението на 2-годишния Мурад.
Гюнер ШЮКРИ
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.