Започна дългоочакваният ремонт на пътя между селата Токачка и Пашинци, чието състояние накара жители на 8 села в общините Крумовград и Кирково да протестират нееднократно.
В сряда стартираха дейности по машинни и ръчни кърпежи, а на място бе кметът на Крумовград Себихан Мехмед.
Спешните ремонтни дейности започват след многократни разговори и преписки от страна на Общината с Министерството на регионалното развитие и Агенция „Пътна инфраструктура”.
100 000 лева са отпуснати с решение на Общинския съвет в Крумовград в полза на АПИ за подобряване на технико-експлоатационното състояние на пътя.
Общата сума за изпълнение на дейностите е 237 хиляди лева, като 137 хиляди са  осигурени от Пътната агенция.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/12/18 16:25

    Добре че поне общината мисли за нас

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/12/18 16:48

    То ремонта започна и на главната улица в Крумовград. Ако сте обективни от медията елате и направете Вие няколко кадъра. Но, не се задържайте много да не го отнесете Вие за безобразията, които стават сега та. До тук има спукати 7 картера на леки автомобили. "Инжинерната мисъл" в общината е на "Световно ниво"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/12/18 16:51

    G jo Sebihan bili ste s tseliya si ekip v Tokacenskiya rayon .Zasto ne se otbihte v punktovete za iskupuvane na tyutyunani da vidite kolko evtino ni kupuvat Tyutyuna ni

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/12/18 17:03

    То не е останал асфалтиран път те кърпежи ще правят. И само за кръпки е това мокро и студено време.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/12/18 20:53

    защо общината не направи обиколен път под казармата или не пусне двупосочно движението пред църквата а минава пред детска градина и училище

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/12/18 20:58

    Браво на бъдещата депутатка в ЕС Себихан Мехмед

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/12/18 21:03

    Suleyman aga birer kurek versendiye beya muhtarlara balim biraz is yaptiklarini gorcektik .Bu nasil is 5 kisi bakiyor calisani da durgumusunuz Calisin gelen kis Yaza gene yaparsiniz bu deliklere kisinlan yapismas asfALT

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/12/18 21:04

    Това не е честно четирима мъже и една жена Поне стол да и бяхте донесли какви кавалери сте

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/12/18 22:59

    А община Кирково кога ще отпусне за своя участък

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/12/18 05:02

    S pitq politika ste pravqt nema koy da vqrva vece kisnooooo...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/12/18 14:17

    За главната улица се обърнете към Бат ви Бойко ,който е отговерен за Републиканската пътна мрежа към която се води и ул.Княз Борис.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/12/18 15:37

    Само със завист не става господа признайте заслугите на кмета на Крумовград защото ако не беше тя щяхме да гледаме само локви може да ви боли някъде но няма какво да се прави мъжко момиче си по рождение

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/12/18 15:38

    Само със завист не става господа признайте заслугите на кмета на Крумовград защото ако не беше тя щяхме да гледаме само локви може да ви боли някъде но няма какво да се прави мъжко момиче си по рождение

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.