Съдии ощетяват „Арда 1924“. Не само като гости, но и в  домакински мачове в Кърджали. В България футбол от години няма, но има футболна мафия.
„Арда 1924“ има потенциал да влезе в Първа лига, но дали тези, които „нареждат нещата“ във футбола без публика, ще допуснат това да се случи?
Прочетете материала Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев пред ТОПСПОРТ: Нямам нерви да се занимавам с комплексари, които си мислят, че не са тленни“. Публикацията във водещата спортна медия дава отговор защо в България хората не гледат български футбол, но и ще ви покаже колко труден ще е пътят на кърджалийския футбол към елита…

Лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев снощи цитира собственика на ЦСКА Гриша Ганчев в разговор между двамата. "Гаврят се с нас! Аз съм безсилен, по-добре след Нова година да дойде някой влиятелен човек, който да може да се пребори с мафията във футбола", казал Ганчев на Велчев.
Реферът Волен Чинков се провали в мача на "армейците" със Славия, загубен от ЦСКА с 0:1. Днес пък за съдия на дербито между "червените" и Лудогорец беше назначен Николай Йорданов. При него "зелените" от Разград нямат загуба в 30 (!!!) мача.
Потърсихме Гриша Ганчев, за да коментира думите на Велчев и наряда на Николай Йорданов. Той отново отдели от времето си за читателите на ТОПСПОРТ.
Г-н Ганчев, Иван Велчев публикува Ваши думи, които със сигурност са притеснили феновете на ЦСКА. И все пак, не мисля, че сте човек, който се отказва лесно...
- Да, снощи говорих с Иван.
Предполагам, че сте бил афектиран след мача със Славия и поведението на рефера Волен Чинков. Още ли мислите така?
- Нямам нерви повече да се занимавам с комплексари, които са решили, че не са тленни. Щом смачкаха двата символа на българския спорт... Да се оправя, който иска. Нека да му дадат всички отбори и да си прави конгломерат.
Разбрахте ли кой рефер ще ръководи мача на ЦСКА срещу Лудогорец?
- Не. Кога са го определили?
Преди малко. Казва се Николай Йорданов.
- Големи наглеци...
Какво да очакваме, особено след това, което видяхме снощи?
- Същото...
Не мисля, че ще "хвърлите кърпата". Спасяването на ЦСКА е по-важно от титлата. Сигурен съм, че феновете са на същото мнение.
- ЦСКА е спасен отдавна. Няма лев задължения. Има конвертируеми играчи. Има най-вярната публика. Има всичко.
Има проблем със съдийството и за него се пише в медиите, коментира се от специалсти и анализатори. Но положението изглежда е "кучетата си лаят, керванът си върви". Така ли е?
- Да, само 2-3 безпристрастни медии сте останали. Докато не подчинят и вас. Всички виждат какво се случва. Знаеш ли какво казва БФС и корумприраният шеф на съдиите с тези назначения?
Какво?
- Ние казваме какво ще става! Вие, балъците, само харчете пари! Това го няма и в Занзибар!
Лудогорец няма загуба при Николай Йорданов в 30 мача.
- Отдавна нещата са ясни...
От Топ спорт

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/12/18 20:56

    "Левски" си е "Левски", ЦСКА си е ЦСКА. Най-великите отбори на България - и преди, и сега, и след сто години пак. Изкуствено нещата няма да се получат. Три вагона с май.уни да докарат в градчето Разград, пак ще си остане само едно случайно отборче, което се издържа с корупцията.
    Между другото гелосания кон може ли да ни каже ко стана тази година у Европата?
    А любовта на Арда - хилядите фенове, са поне 10-15 пъти повече от Удогорец.
    Лугодорец Крадец има, български футбол няма.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.