Футболен фен клуб "Арда-1924" организира екскурзия до Радомир в деня на мача „Струмска слава“ - „Арда 1924“.
„Съвместно с нашите приятели и спонсори от „ЕМС турс“ организираме пътуване до Радомир на символичната цена от 22 лева в двете посоки. Това е последният мач на кърджалийския футболен отбор за 2018-та.  „Струмска слава“ са корав отбор и ще се хвърлят в битката срещу един от най-добрите отбори във Втора лига. „Арда 1924“ изигра тежки мачове през този сезон, последният е от най-трудните гостувания. Нашите показаха, че с феърплей гонят промоция в Първа лига. Хилядите фенове на футбола вярваме, че е възможно да влезеш във футболния елит и без „сателити“, нагласени мачове и „наши съдии“. Мисията е трудна, но възможна. След зимната подготовка „Арда 1924“ ще бъде неузнаваема, страховита за другите отбори, но в последния мач от годината момчетата се нуждаят от нашата подкрепа. Елате с нас в Радомир, да помогнем за 3-те точки!“, заяви пред 24rodopi.com председателят на Футболен фен клуб „Арда 1924 - Кърджали“ Бейтула Кумит.
Трима от феновете получават безплатни билети. „Това са Денис Алиев от кв. „Гледка“, дългогодишният върл фен Станчо и Гюрел Гюнгьор от Черноочене. Потегляме в събота, 8 декември, 8.00 часа, от паркинга на „Арена „Арда“. Телефонът за записване е 0889735079“, каза шефът на феновете.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.