Младежки лидер: Да поканим турския посланик да се качи на трибуната пред Тюркян чешма

Близо 5 часа продължи заседанието на Областния съвет на ДПС в Кърджали на 3 декември. Припомняме, че лидерите на Движението в 7-те кърджалийски общини разговаряха вчера с шефа на политическата секция на Британско посолство Том Хайнс.
Както вече 24rodopi.com писа, липсата на Околовръстен път, недостатъчното финансиране на общински проекти от страна на централната власт и дори разпределението на дървата за огрев в региона ще влязат в папката „Кърджали” на Британското посолство.
След 16 часа вчера в заседанието на Областния съвет на ДПС се включи председателят на партията Мустафа Карадайъ. Разисквани били различни теми, в това число и отношенията с управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието (ПСР), както и предстоящите възпоменателни митинги по повод годишнината от така нар. „Възродителен процес“.
Един от младежките лидери в Източните Родопи предложил на Мустафа Карадайъ на митинга пред Тюркян чешма на 26 декември турският посланик Хасан Улусой да бъде поканен от ДПС да се качи на трибуната.
Припомняме, че от декември 2015-та турските дипломати почитат паметта на 17-месечната Тюркян на самия гроб, но не се включват във възпоменателния митинг на ДПС пред чешмата-паметник. След започналото "топене на ледовете" между ДПС и ПРС, местните смятат, че посланикът отново ще бъде сред официалните лица.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/12/18 21:26

    Poslanika e pokanen ,taka kazaha

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/12/18 22:31

    MINAL ANGLICANIN POKRAY GOL III RIBITE POCNALI DA SE KARAT DA NE STANE TAKA pRIVAS.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/12/18 22:48

    Хубаво!Но да видим ,как ще накарате Господата,Избиратели да повярват.В името на какво?
    Заради Възродителния ..,вече не става.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/12/18 07:58

    Не мислете кого ще поканите на чешми гробища или чевермета.Мислете за народа в момента изкупната цена на тютюна е много ниска.Хората с чудят как да свържат двата края в края на месеца ,вие мислите кого да поканите .Защо не поканите на тези мероприятия някой АМУДЖА а се омазвате на някои посланици дьонмета

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/12/18 11:46

    DPS BĞ DERİN DEVLETİN PARTİSİ ANAVATAN TR DİPLOMATINA KÜRSÜDE KONÜŞMA MÜSEDE EDMEZ öneriyi gündeme getiren kardeşimi de kutluyorum 2016seçimletinde patryotların yanında yer alan DPS dir

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.