Виждам, че у работодателите няма грам разбиране, че това става техен проблем. Не можеш от позицията на притежател на десет „майбаха“, „бентли“ и т.н. да обясняваш на едни хора, които карат 20-годишни бараки, че те не разбират пазарната икономика, поради което ще трябва да получават 500 лв. заплата.
Първо, нашите капиталисти в една голяма част са назначени. Назначаването на капиталистите има за последица и това, че те нямат уменията на истински капиталисти. Тук някой получава 500 лв. заплата, защото му казват, че е нископроизводителен и нискоквалифициран, но като отиде в друга държава на Запад, започва да получава други пари. Без да е изоставащ и без някой да му казва, че е мързелив и нискоквалифициран. Начинът, по който нашите назначени капиталисти третираха подарения им капитал, е горе-долу като на Николай Банев - сина на най-младия партизанин в Хасковско. Тези не искат да си дадат сметка, че след още няколко години масата, тълпата, хората на наемния труд, бедните, ще им поискат сметка. И ще им кажат: „Аз с нищо не съм по-лош от теб, че на мен не са ми дали пари“, казано от Татяна Дончева в интервю за Club Z.
Припомняме, че арестуваният във Франция Николай Банев приватизира „Сердика – Кърджали“, което фалира при неговото „стопанисване“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/12/18 14:10

    Че тази още ли говори !!!??? Боже, боже, божееееееееееееееееееееееее

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/12/18 14:51

    До 14:10: Кой да ти говори? Гласовете ви чувам! Не споменавай напразно името Божие! Жалък си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/12/18 00:04

      Чантите трябва да се скрият вдън гори !!! Особено тези с комунистически конци !

      Изтриване
  3. Анонимен1/12/18 17:09

    А сега в чии ръце са Сердика и Бреза.....???????????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/12/18 17:09

    А сега в чии ръце са Сердика и Бреза.....???????????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/12/18 19:37

    Брезата е продадена на друга фирма, която отдавна в града работи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/12/18 20:43

    Тоя приватизатор май е ликвидатор. Ошушква до дупка каквото може и ликвидира предприятието. Той друго не може и да прави, щото се иска и акъл. Крайно време е за видов ден, господ да ги събере всички крадци при него и да им се комфискува имуществото до 10-то коляно.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/12/18 22:37

    АЛОО БАЧКАМ МЕЖДУ 15...18 часа ..ЗА 600 лв.НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА В ВСИЧКИ ФИРМИ В СЪБОТА ..ДАЛАВЕРА МАИНА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/12/18 11:03

      Направи си фирма, наеми си помещение и машини и работи за себе си ! Стани и ти работодател вместо да ревеш и да искаш заплата от друг! Ама трябва акъл, кадърност и кураж да рискуваш. Иначе...чакай мама да ти уреди престижна работа или стани калинка на властта. Това поне ще ти осигури високоплатена работа в горското, ВиК, Служби земеделие , бюро по труда ! Друго спасение за такива като теб няма - а сте хиляди!

      Изтриване
    2. Анонимен3/12/18 08:35

      Питам Ви, как на гърба на тези мързеливи хора, вие работодателите, станахте милионери!?

      Изтриване
  8. Анонимен2/12/18 21:59

    до 11:03 ей мошеник такъв, има закони в тази държава, 8-часов раб. ден, 5-дневна раб. седмица, това че си един боклук, който се мисли за бизнесмен, а си всъщност една мишка, какъв работодател си ти Бай Ганьо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.