Репортажът "Избори по селски“, в който присъстват кметове-търговци от Кърджалийско, донесе награда на репортерката от бТВ Десислава Ризова в конкурса „Валя Крушкина - журналистика за хората”. Отличията се връчват на журналисти с активна позиция и материали с широк обществен интерес.
Както вече 24rodopi.com писа, общинският съветник от БСП в Кърджали разкри, че някои новоизбрани кметове на населени места продължават да развиват, по документи, и търговска дейност. След неговите жалби Общинската избирателна комисия прекрати правомощията на нарушителите на закона, като решенията бяха потвърдени от съда. По-късно отстранените отново бяха номинирани и спечелиха частичните избори.
Десислава Ризова беше отличена в категория „Телевизия” за репортажа си "Избори по селски", а в категорията „Снимащ журналист” награда получи Иван Филчев, съобщава бТВ. „За мен тази награда е много важна, защото всъщност идва от колеги. И когато колегите те преценят – това е най-важното”, подчерта Деси Ризова.
„Наградите на името на Валя Крушкина са единствените стойностни журналистически награди в България”, категоричен беше Иван Филчев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/12/18 07:53

    Значи е вярно, че някои журналисти занимават читателите и зрителите с глупости и получават за това награди ! За празните обороти по сигнал на случайници!!! Честито ! Гордост е да си награден журналист.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/12/18 11:05

    И с какво друго може да се похвали въпросният съветник?
    НИЩО!!!
    Кокошкарска работа...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/12/18 14:48

    И тя сигурно се гордее с наградата си !?!? С новина и репортаж от които няма нито полза, нито поука. Пак същите хора на същите места.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.