Тези от първите редици на Младежко ДПС в Кърджали още мноооооого дълго ще чакат за важни позиции, които зависят от още по-важните хора в партията и от избирателите, ако продължават да са тоооооолкова пасивни. Сиреч, ако чакат „от небето“ да им падне нещо, няма как батковците в ДПС сами да им го поднесат! Няма такива будали в ДПС, които сами да отстъпят позициите си, само защото имало някакви, които имали претенции, защото били младежите на ДПС и т. н., и т. н.
Преди време това се опита да обясни на активистите на Младежко ДПС в Кърджали бившият депутат Ремзи Осман. Само с лепене на плакати, гласуване под строй в Общинския съвет, усмивки пред шефовете… тази работа няма да се получи.
Прецакаха ги по време на мъката, наречена "избор на председател на Общински съвет-Кърджали". Приспаха ги с решението на централното ръководство на ДПС за ротационно управление на разпоредителния орган. Подиграват им се с процедурата "нов/стар омбудсман на Кърджали".
Днес, на заседанието на Общинския съвет в Кърджали, ще стане ясно дали Ремзи Осман е бил прав.
В очакване на батковците да се пенсионират и да освободят кресла, младите в ДПС вече не са млади…
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/19 09:26

    Батковците ще пуснат кокала, когато започнат да им капят зъбите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/19 09:57

    Младите са интелигентни момчета/а не инструктори/и никога няма да седнат и да нахъсват хората с разни възродителни процеси и още какво ли не.Те искат Европа,а не национализъм.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/19 12:29

      Neshto protiv li imash kam instruktorite, sigurno si PO prost ot tyah ;)))

      Изтриване
  3. Анонимен31/1/19 11:01

    Даже и да капят няма да оставят докато не влезнат в гроба .Младежи не се страхувайте действайте смело бат ви Ремзи е след вас

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/19 11:37

    До;09:26...Вече си сложиха изкуствени...

    ОтговорИзтриване
  5. Ех, братко Ремзи, изпуснахте младите, прецакахте ни партията, сега ни даваш акъл как младите да се доберат до активни позиции! Закъсня с поне 10 години. Тогава трябваше с достойнство да удариш по масата на ЦОБ и да подканиш сегашните милионери депутати да се оттеглят, давайки път на младите!
    Като говорим за млади, имам предвид образовани момчета от електората, а не децата на ДПС номенклатурата!
    Настоящите млади депутати са жалка пародия - скъпи костюми, часовници, S класи, мезонети в София...... и надути празни глави!!! От къде толкова пари и въздух.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/1/19 12:00

    Младежите не са подготвени ,нямат опит ,нямат професионализъм ,нямат авторитет нямат престиж в партията нямат решителности това ще ги забави многоооо да чакат.С остър ум,авторитет с остра памет и решителност да се изправяш срешу старото което трудно ще се откаже от яслата на ДПС можеш да отстраниш паразитите от партията , а не с подлогачество и задоволеност с кълка или крилце.Това е положението

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/19 12:24

    От адвокат Мюмюн Йълмаз, основател на ДПС:
    Ех, братко Ремзи, изпуснахте младите, прецакахте ни партията, сега ни даваш акъл как младите да се доберат до активни позиции! Закъсня с поне 10 години. Тогава трябваше с достойнство да удариш по масата на ЦОБ и да подканиш сегашните милионери депутати да се оттеглят, давайки път на младите!
    Като говорим за млади, имам предвид образовани момчета от електората, а не децата на ДПС номенклатурата!
    Настоящите млади депутати са жалка пародия - скъпи костюми, часовници, S класи, мезонети в София...... и надути празни глави!!! От къде толкова пари и въздух.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/19 13:53

    задължение на всяка партия е да създава млади кадри не само в партийните структури но и в администрацията.30 години едни и същи хора узурпираха партийната и административна власт,доста от които нямат авторитет и успехи в работата си,но за сметка на това станаха богати и нагли.Наистина в живота на готово нищо няма,но последната дума за реализацията ти е човекът на върха,който дава благословията си по незнайни критерии,работата на младите е много трудна.Тези които имат способности се реализират въпреки Партията,а тези без багаж в главата лепят афиши,изпълняват черната работа и ръкопляскат на вождовете,белким някой ги забележи и им разреши да седнат на някоя ясла.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/19 17:26

    Ремзи пак някаква интрига е намислил, вместо да си харчи краденото.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/19 19:19

    Що само за момчета.... момичета нямали в ДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.