„Арда 1924” предлага огромна заплата на освободения от столичния гранд „Левски” вратар Божидар Митрев. Това съобщават столични медии.
Отборите на „Царско село” и кърджалийския клуб вече са влезли в контакт с разтрогналия по взаимно съгласие със „сините” от София Божидар Митрев, информира "Меридиан Мач".
В момента "царете" са лидер във Втора лига и сякаш ще успеят да примамят опитния вратар с възможността да се завърне в елита още през следващата кампанията. От „Арда 1924” пък му обещавали далеч по-висока заплата, която трябвало да компенсира това, че трябва да напусне своя роден град София. Ако избере офертата на кърджалийци, той ще трябва да се конкурира за №1 под рамката с друг популярен страж - Иван Караджов.
Трансферният прозорец затваря на 28 февруари.
В събота пък стартира шампионатът във Втора лига, като „Арда 1924” приема „Литекс”. В двубоя през есента, кърджалийци загубиха в Ловеч с 2:0.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/19 18:00

    arda vratari si imat trebvat ni napadatel i pleimekar drugoto si go imame a i mitrev ne e stariat mitrev koito paze6e edno vreme ve4e gleda parata a ne igrata

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/19 19:48

    Дано отличен вратар. Ще е от
    полза на Арда за Първа лига.

    ОтговорИзтриване
  3. Манчево21/2/19 19:55

    Ако беше келепир Левски нямаше да го махат.. Осрасе в най важните мачове.. Арда има нужда от двама вътрешни халфа

    ОтговорИзтриване
  4. Кременлиев недей се излага.. За какво ни е Митрев
    Търси халфове и бекове от класа за догодина, а не вратар

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/19 22:25

    Ако беше добър щеше ли да бъде освободен той не става.не ангажирам никого с мнението си

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/19 10:28

    Ам да вземем да вземем Мануел Нойер, той мож да става де*ба:))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/2/19 10:28

    Вие само давате акъли кой става и кой не,там си има ръковоство и те преценяват кой трябва да вземат,когато почните да давате пари тогава можете да имате претенции!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/2/19 13:00

    за какво ви е тоя бе вземете се стегнете ей

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.