Започнаха записванията за пътуване до Благоевград – първото пролетно гостуване на "Сините от Кърджали"

„Арда 1924“ се подготвя в Турция с контроли срещу елитни отбори от чужбина, за да се случи най-успешният пролетен сезон в историята на кърджалийския футбол. Нашата организация като фен клуб пък има за цели да събере повече поддръжници на стадиона в Кърджали по време на домакинските мачове, както и да постигнем осезаем ръст на броя на феновете при гостуванията на отбора“, коментира пред 24rodopi.com Бейтула Кумит, председател на Футболен фен клуб „Арда 1924“.
Нетърпеливите от фен клуба вече организират пътуване до Благоевград на 2 март, когато е първото пролетно гостуване на „Арда 1924“. „Сините от Кърджали“ ще търсят на всяка цена победа срещу „Пирин“. Пътуването е с автобус на фирма „Емс тур“, цената на билета в двете посоки за членове на фен клуба е 25 лева, а за другите желаещи – 35 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/19 19:35

    Теодоре, Бейтулата като ти сереше в устата ти започна свирки да му правиш изведнъж ама гледай сега какво стана бе братовчед? Иначе си умно интелигентно момче недей така бре.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/19 14:20

    Истинската история няма да се повтори!Тя е погребана от некадърници като "музиканта" Рамо и неговите благодетели!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/2/19 11:30

    beitula stiga ste sa pravili na hitri stiga ste sa pravili za6toto znaem kato davame parite kade i za kakvo otivat nie se sabirame i si pravim drug fen klub na6iat fen klub 6te sa kvartalite vesel4ane gledka studen kladenec baikal i dosta ot vazrojdenci 6te se vklio4akt vav na6iat fen klub i badete sigorni 4e nema da sme 20 30 4oveka kakto na beitulata agitkata 6te e slojim vav malkia si djob negovata agitka stiga ste jivqli na 4ujdiat grab be stigate futbola e igra za odovolstvie a ne za targovia na fen kluba

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/2/19 11:30

    fen kluba kato gi zapukat nekade na vanka beitolata dali nema da dezertira 1

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.