Каква техническа повреда възпрепятства функционирането на покрития плувен басейн, кога ще бъде отстранена и за чия сметка, пита областният координатор на МГЕРБ Цветелин Гавазов от името на младежката структура в писмо до кмета на община Кърджали.
Това се посочва в съобщение до медиите на пресцентъра на ГЕРБ.
Както първи 24rodopi.com писа, покритото водно съоръжение не работи от 5 януари заради проблем с вентилацията, която е в гаранция. „Изгорели платки заради изпаренията на препаратите за дезинфекция“, това посочили като причина за авариралата вентилационна инсталация от фирмата-доставчик.
„Повече от месец басейнът не работи и няма яснота кога отново ще отвори врати. Нормално ли е съоръжение с ремонт за над 1,5 млн лева да дефектира броени месеци след въвеждането си в експлоатация, възникналият технически проблем покрива ли се от гаранцията по договора, в какъв срок ще бъде решен и чия е отговорността - на изпълнителя, на възложителя или на персонала по поддръжката“, питат младежите от ГЕРБ.
Гавазов заостря вниманието на местната власт и върху незадоволителното състояние на спортната зала на втория етаж на сградата, където, въпреки ремонта, покривът тече, влагата се просмуква в стените, подовата настилка е сериозно увредена, салонът е неотопляем, а в съблекалните и санитарните помещения липсват елементарни удобства, за което вносителят прилага снимки.
„Смятам, че състоянието на спортната база не отговаря на стандартите за качество на строително-монтажните работи. Подобни примери говорят за липса на контрол, недобро стопанисване на обекти с обществено предназначение и нехайно отношение към разходването на публични средства“, изтъква Цветелин Гавазов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/19 20:37

    Спокойно бе младежи .Там нищо не работи и ще е готова за зимата през 2222г

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/19 20:38

    Важното беше рекламата и усвояването на парите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/19 20:52

    Alo Kmete .kakvo stava zakritiya baseyn nesto ne raboti .nemoga da razhojdam smoka. Pocnada ripa vece.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/19 21:05

    İzvod:opraviya nyama na taq skapana dırjava
    Krade se na poraziya

    ОтговорИзтриване
  5. Ми питайте Тиквата бе гербави недоносчета.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/19 23:05

    Ашколсун цецо чоджум.Щом цецо на басейн отива ашколсун!Той ще е следващият милионер!Аферим.Крадеца вика дръжте крадеца.Машалла на кмета милионер,и ашколсун на бъдещия милионер!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/2/19 23:25

    Що не питаш дядо ти,баща ти и други от твоята ,които станаха хора благодарение на БКП.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/19 00:09

    Нека младежите на ГЕРБ да попитат г-н Чанев какво стана с индустриалната зона и новата спортна зала? А и за зала Арпезос също можете да питате г-н Чанев, защото се подвизава като кмет. Въпреки, че не е избран пряко от народа. Ако му стиска може да се кандидатира на кмет на местните избори? Моля, младежи попитайте г-н Чанев, вие сте близки с него все пак!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Някой трябва да си свърши работата!
    Крайно време е басейнът да заработи!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/19 07:08

    pedalite ot fudbola nali imat pari ,bez nishto da praviyad

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/2/19 07:20

    Всяко чудо три дни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/2/19 07:39

    Уж гаранционно,пък не го оправят. Има някакъв въртел там.Сигурно са сложили най-евтиния вариант,а са изписали най скъпия. Който е отговорен,да плаща сега. Взеха и парите на хората за месечни карти.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/2/19 08:33

    За новата спортна зала, а пък и за индустриалната зона май кмета има пръст в забавянето на тяхното изграждане. Много го е страх, че ще се направи нещо ново и хубаво за града, а той няма да има пръст в това.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/19 15:40

      Е,как няма да го е "страх" като няма да има "келепир"за него от цялата тая работа

      Изтриване
  14. Анонимен8/2/19 08:44

    Истината е някъде там.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/2/19 08:52

    Краино време е да идват прокурорите....какво 4акат....

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/2/19 09:00

    ЗАЩО СЕ ПОДВЕЖДАТЕ МЛАДЕЖИ .НА ВЛАСТ ВЕЧЕ ОТ 10 Г.Е ГЕРБ ТАКА ЧЕ ПИТАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО ВИ ЛЪЖАТ ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/2/19 09:10

    Да сигнализират прокуратурата1 Никакъв смисъл няма от това питане-отговаряне на областен и кмет! Само си упражняват реториката и се правят на умни.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/2/19 10:45

    До 00.09 не обръщайте всичко на политика.Не ме интересува кой от коя партия е, а дали ремонтите са направени качествено и дали ще ги отремонтира фирмата гаранционно.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/2/19 11:33

    Подръжката е скъпа през зимата

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/2/19 13:00

    Общината и държавата вредят на народа и най-вече на нашите деца! Едните не стопанисват, а само прибират, а другите не контролират, а само коментират! СПОРТА и здравето на децата трябва да е приоритет, а какво става .... Зала "Арпезос" ще рухне след някой дъжд, стадион "Горубсо" ще се превърне в модерно ЕС пасище, само ще остане реализираната крупна мечта -стадион Арда, ако не му изгорят и на него платките! Общината събудете се!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/2/19 14:16

    Много е важно,кои пита.А младежите знаят ли,че са от ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/2/19 16:00

    не разбирам ,защо ГЕРбаджиите питат винаги другите при условие,че 10 години разориха държавата

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/2/19 19:12

    По закон държавните институции могат и са длъжни да се самосезират! А дано, ама на дали!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.