Наркомуле поиска да излезе предсрочно от затвора, след като прекара в килия две години и седем месеца. Мъжът дори бил награждаван в пандиза, бяха част от мотивите на момчилградчанина.
Припомняме, че той влезе зад решетки за 3,6 години за придобиване и съхранение на 478 грама хероин (на снимката) на стойност 43 020 лева. Наложената му глоба от съда в Кърджали пък бе в размер на 12 000 лева.
„Момчилградчанинът бил запознат с изискванията на реда и дисциплината, своите права и задължения. Съумял бързо да се приспособи към специфичните условия на живот. Интелектуалното му ниво е над средното за затворническата общност. Позиционирал се в средните нива на затворническата йерархия. Бил умерено общителен, резервиран, общувал избирателно и в много тесен кръг. Умеел да взима самостоятелни решения и да отстоява лични позиции, без да се конфронтира. През периода на изтърпяване на наказанието спазвал стриктно институционалните норми и режимните изисквания. Отнасял се коректно и с нужното уважение към служителите. С постъпването си в затворническото общежитие декларирал желание за започване на работа, без оглед на вида и тежестта й. Работил на външен неохраняем обект. Назначен е на специфична позиция, изискваща трудови умения, които лишения от свобода притежавал от работата в мандра и животновъд в условията на свобода”, се посочва в характеристиката му в затвора.
Десет месеца преди да изтече срокът на наказанието мъжът поиска предсрочно освобождаване. На две инстанции обаче съдът отхвърли искането.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/2/19 09:28

    Roma ot romskata mahala GECATA prodava heroin

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/2/19 15:00

    А,защо тарторът е с по-малка присъда?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/2/19 15:04

    Безобразие за правосъдието!Шефът Шенко се разхожда на свобода като Крал НА ГРАДА!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/2/19 15:05

    тОЙ И СЕГА С ТОВА СЕ ЗАНИМАВА.КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/2/19 16:07

    Жена му ,учителката на какво учи децата ни?СРАМ , СРАМ, СРАМ!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/2/19 17:57

    Той да е само той иди яла,но има още много хора дето се занимават със трафик и продажба на хероин

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/2/19 19:03

    Polıtsıya hey toya Ushi bossa rabotı za vas do koga ste go potkrepıte

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/2/19 14:16

    ТОЙ ОТНОВО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА,ПОЛИЦИЯТА СЛЕДЕТЕ ГО!ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО СЕ ДРУССАТ!ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!КАК СИ ПРАЩАТЕ ДЕЦАТА ТАЯ ДА ГИ УЧИ БЕ ЩО СЕ Е ИЗМЪКНАЛ С НАЙ МАЛКА ПРИСЪДА Ь ТОЙ Е ШЕФЪТ А ВИЖТЕ ГИ САМО НОВ ПРОЦЕС ДА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОЯ ДА ГО ПРИБЕРЕТЕ ОТНОВО НА ТОПЛО

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/2/19 14:19

    нека на тяхните деца да се случи това което те причиняват на нашите тя наистина ли е учителка боже,боже

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/2/19 14:21

    да му се случи и на него децата му да се дрогират дано

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.