Първокласниците от СУ „Васил Левски” в Ардино проведоха традиционния за първи клас „Празник на буквите” под надслов „Мога да чета и да пиша”. В заседателната зала на общината, малките ученици представиха наученото в първи клас пред ръководството на училището и своите родители. Те поздравиха всички с прекрасни стихове и песни, посветени на буквите. Замениха своята първа книжка „Букварчето“ с „Читанката“, която ще ги научи да четат самостоятелно и свободно и ще ги  заведе до прага на най-богатия свят, света на книгите.
След много песни, танци и добро настроение първокласниците получиха грамоти и книжки от директора на СУ „В.Левски”.
Началникът на отдел „Образование, култура и спорт” към община Ардино Бахар Реджебов също зарадва първокласниците с книжки.
Родителите на първокласниците изказаха благодарствени думи към учителите за положените усилия и поднесоха огромна торта.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.