Борисов отстрелва Цачева не като морален жест, а като отчаяна надежда, че публиката ще се задоволи с нея, че бушонът, който гръмва ще отклони вниманието, твърди Александър Симов

Трогателно е да слушаш политическите анализи на обичайните телевизионни заподозрени за отстреляната Цецка Цачева. Преди малко чух проф. Антоанета Христова, която нарече всичко това "черна кампания". Направо се разхлипах от умиление. Тези хора или не са от този свят или дотолкова са се навели на властта, че вече не виждат нищо друго“, гласи коментарът на кърджалийския депутат Александър Симов за „Апартамент гейт“ и подадените първи две оставки – на министъра на правосъдието Цецка Цачева и на зам.-министъра на спорта Ваня Колева.
Народният представител от левицата продължава:
Значи е черна кампания фактът, че една дузина мастити партийци на ГЕРБ са си купили жилища на цени, абсолютно невъзможни за обикновения българин. Че същите тези се обслужили парламентарно и политически строящата фирма, а когато това не е помогнало докрай даже са използвали максимално силата си натиск. А най-перверзното от всички умотворения беше тезата, че "БСП не печели от този скандал". Тези хора са така оплетени в интриги, манипулации и поклони, че вече не могат да видят най-важното - скандалът отива много отвъд БСП, европейските избори или каквото й да е друго. Светкавицата на скандала ни разкри една бърлога от преяли номенклатурчици, неосъществени кариеристи преди, които днес като паразити са се всмукали във властта и консумират като за последно. Заради това и идеята, че Борисов имал "морален ход" звучи поетично, но граничи с безумието. Борисов отстрелва Цачева не като морален жест, а като отчаяна надежда, че публиката ще се задоволи с нея, че бушонът, който гръмва ще отклони вниманието и никой няма да се вглежда повече в мезонетите на властта, но точно този път това е напразна надежда. Докараха този народ до просешка тояга, 10 години го пържиха в маслото на жълти интриги и медийни перверзии и днес вече имат възможност да видят резултатите от труда си. Цецка е само началото...“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/19 20:51

    На ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC), на която се похвали, че ще присъства Цветан Цветанов, ще има още 17 999 делегати от цял свят. Сред тях има много студенти от 50 страни. Това показа проверка на Фрог нюз. Заради многохилядното участие, мястото където ще се проведе събитието наподобява голям стадион.
    Записванията за въпросния форум са започнали още от март 2018 година. През този период организаторите са подканяли хората да се влючат като участници . В програмата не открихме никъде Цветан Цветанов да е споменат като лектор. Преди няколко часа той побърза да се похвали във фейсбук, че вече е кацнал във Вашингтон за конференцията и подчерта, че щял да говори пред Международния форум за сигурност. Този факт, обаче никъде не е отбелязан в програмата на събитието. Припомняме ви, че най-голямата дъщеря на Цветанов работи в Световната банка при Кристалина Георгиева. Любопитното е, че веднага щом завърши бакалаварската си степен, тя бе назначена.

    По всичко личи, че в момента пиарите на Цецо са решили да чистят имиджа му, след скандала с придобиването на тузарския му апартамент на ул. „Латинка“ в столицата за смешно ниска цена. Докато кумицата на Цветанов и правосъдният министър Цецка Цачева подават оставки заради същите имотни придобивки, Цветанов реши да се хвали с посещението си отвъд океана, вярвайки, че по този начин ще замаже грандиозния скандал и хората ще забравят за неговото слабо място-апартаментите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/19 20:57

    Симов, добре го казваш, ама внимавайте да не дойдете на власт с разбойници като Гергов Свинаря, който цял живо само краде, че тогава и половин година мандат няма да издържите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/19 20:59

    Цвинокио дали ще получи политическо убежище в САЩ.
    Там има нужда от учители по физическо…
    Сигурно ще твърди, че е репресиран от режима Борисов.
    Богомил Бонев
    бивш министър на МВР

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/19 21:07

    Каквото за Цецка, това и за Цецко. Цветанов в момента е на инструктаж в САЩ. Като се върне, смело с куфара за село и да обяснява там на комшиите как той спестява 15 хиляди лева на месец. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция във връзка със скандала с апартаментите и оставката на Цецка Цачева като правосъден министър.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/3/19 09:04

    Апартаментаджията е отишъл на гости при дъщеря си в Америка на държавни разноски.При герб няма празно, от суджуци до апартаменти, номенклатурата краде като за последно.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/3/19 13:10

    Абе педераст защо не коментираш приватизираните заводи и фабрики от комунистите. Придобити за жълти стотинки. Българският народ ще ви потърси още малко и ще ви изрита от политиката.Както направи с измислените седесари начело с комуниста Костов.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/3/19 19:01

    Да се провери как е купила апартамент и Мукатес Налбант в софия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.