Кметът на община Момчилград Сунай Хасан и заслужилият треньор Хасан Ходжаоглу наградиха победителите в националния турнир по тенис на маса "Млад олимпиец" за купата на България. В продължение на 3 дни в родопския град играха 32-те най-добри в България момичета и момчета на възраст до 12 години. 6-ма от участниците в турнира бяха от СКТМ "Родопи".
На финалите при момичетата първа стана Сиделя Мутру от Ардино. Тя получи купата от Сунай Хасан, който връчи и медалите на останалите момичета, заели призовите места. Втора в турнира се класира момчилградчанката Елиф Ибрям от СКТМ "Родопи". Третото място беше заето от Веда Ниязиева от Попово, а четвъртото - от Жаклин Райкова от "Комфорт" Вн.
При момчетата най-добър беше Стефан Димитров "Марек ДС" - Дупница, а негов подгласник - съотборникът му Йоан Величков. На трето място се класира Даниел Димитров от "Комета+" - Луковит, а на четвърто Стилян Смиленов от СК "Стамболийски". Купата и медалите на момчетата бяха връчени от Хасан Ходжаоглу.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.