Мъка, 1:0 срещу най-слабия отбор в Б-групата, и важни три точки за „Арда 1924“. Това се случи в 26-ия кръг от първенството във Втора лига на стадиона в Кърджали. Трудно се получава играта на възпитаниците  на Стамен Белчев срещу опашкар във Втора лига, а трябва да преборят с тим от Първа лига, за да заиграят в българския А-футбол.
„Арда 1924“ победи с 1:0 намиращия се на дъното в класирането „Добруджа“ (Добрич) с гол на Пламен Крумов в 66-ата минута днес.
Ден по-рано, спечелилият вече директна промоция в Първа лига „Царско село“ гостува в Поморие и победи едноименния местен тим с 5:2.
Три отбора продължават битката за двете баражни места – „Арда 1924“ и „Монтана“, заемащи 2-ро и 3-то места, и „ЦСКА 1948“.  Както вече 24rodopi.com писа, „Монтана“ е в организационна криза, а все повече футболни деятели от Северозапада коментират, че отборът вече няма за цел класиране в елитната група. Днес „Монтана“ завърши 0:0 при гостуването на земляците си от „Кариана“.
На снимката: Радост на терена и на трибуните на стадиона в Кърджали след 66-ата минута
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/19 20:21

    С толкова похарчени пари от държавата, общината и вълка вече трябваше да сме на първо място

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/19 20:26

    От години това е най-слабата Б група. Има един отбор, останалите всеки може да бие другия. Днешния мач го доказа. Добруджа можеше да извърти равенство.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/19 20:56

    Дa не забравяме че част от титулярите не играха.Да не упрекваме веднага.Все пак в сряда има дерби.Успех момчета.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/4/19 21:31

    Не защитавам Арда но липсваха
    трима основни футболисти Ивайло Найденов,Бенгюзов и В.
    Христов.Играха слабо.чанев и
    Плахов бяха слаби в центъра.
    Коконов и Плахов също.Лозев
    Не е същият.Марчев на приливи
    и отливи.Как да бием с разлика.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/4/19 21:33

    Още 4 мача до баражите.
    На прав път сме .Не трябва да
    губим в София.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/4/19 21:47

    За съжаление ясно си пролича отсъствието на Бенгюзов и Ивайло Найденов в средата на терена. Дано контузиите на Лозен, Архан и Венци не са сериозни. Успех на момчетата в следващите срещи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/19 00:41

    Браво момчета,по добре грозна победа от колкото красива загуба,и до по горните не разбиращи футбола коментатори е...ете си майките, не разбирате я тази игра.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/4/19 08:23

    Ако сега паднем от Царско село и завършим наравно с ЦСКА 1948 - няма да има баражи. Трябва ни равен с Царско село и да бием втората "чорба". И по възможност на баража да ни се падне Септември - тогава имаме малко шанс да влезем в А група, другите отбори не са залък за устатата на Арда. Най-добре да изкарат 1 000 000 лева и да бутнат на когото трябва и да влезе в Първа лига. Бюджет 2,5 млн лева и още 1 млн. правят 3,5 милиона - това не е много голям харч за уреждане с участие в Първа лига. Ако Арда остане догодина във Втора лига ще е жив зян. Затова по-добре платете сега повече, за да има футбол догодина и възможност да се направят пари. Който разбира от футбол - знае как стават тези работи.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/4/19 11:46

    Каква е тая критична статия. Това беше един от най важните мачове на Арда. Норнално е да има напрежение у момчетата имаше и контузени и наказани. Илхан стегни си писачите на анонимни статии.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/4/19 12:45

    ""Без борба няма победа!""Манфред фон Браухич!Грамотните ще разберат!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.