4 паркинга ще бъдат построени в района на стадиона в Кърджали, научи 24rodopi.com. Инвестиционните предложения са за места автомобили между терена на самолета в парк „Простор“ и старите гробища.
Два от паркингите ще бъдат изградени в УПИ с идентификатор 40909.109.331 по плана Кърджали, другите два - в УПИ с номера 40909.109.336 и 40909.109.328.
Автомобил до автомобил… Завзето е всяко свободно местенце в междублоковите пространства в района на стадиона на футболна „Арда” в Кърджали. Така е всеки път, когато родопският тим играе домакинските си срещи. Липсата на достатъчно паркоместа, е само една от причините Община Кърджали да стартира реализацията на няколко обекта в района на стадиона. Всъщност, спортното съоръжение трябва да отговаря на условията за провеждане на футболни срещи от първенството на Първа лига.
В момента тимът заема втора позиция във временното класиране и най-вероятно ще запази едно от баражните места, които ще осигурят мач за влизане в първа лига.

Припомняме, че общината стартира процедура за реконструкция на съществуващите алеи и паркинг пред стадиона. Трябва да се изгради нов подход от булевард „Беломорски“ към местата за паркиране. Другите обекти са - изграждане на трафопост и козирка на сектор „В“, както и още едно футболно игрище, на което трябва да тренира представителният тим и юношеските състави. 
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/19 16:19

    Стига с тия бетони бе.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/19 17:27

    И колко ще е билетчето?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/19 19:19

    Защо не се направят подземни паркинги?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/19 21:19

    Правилните фирми ще усвояват кинти!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/19 23:22

    Паркинг има, ама вече не е паркинг. Освободете стария паркинг от автокъщата, махнете автомивката от паркинга. Не бетонирайте зелените площи за нови паркинги!!! Заради двама наши хора, не унищожавайте зеленината в хубавия парк.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/5/19 12:32

    После ще се строят блокове

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/5/19 13:15

    Преди време някой беше пуснал култов коментар - селяните, когато искат да гледат зеленина, си отиват на село, в града искат да гледат бетон и асфалт.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/5/19 21:03

    Тъпанари направете игрища и помощни терени за Школата на Арда малоумници безгръбначни!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/5/19 21:15

    EI SKAPAN NAROD NALI VI KAZAH TOVA E SAMO BLOFFFF FIRMA TITAN chte prevzeme KJ SPITE SPITE SKORO CHTE VI VZEMAT GASCHTITE VI

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/5/19 08:22

    Аре спрете се бе, кви бетони пак, веземете си паркинга от автокъщата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.