Поредният приемен ден в Черноочене на народните представители от ДПС премина при голям интерес.
На срещата с депутата Ерол Мехмед основните теми бяха за актуалната политическа ситуация в региона и страната, през призмата на организирането и повеждането на предстоящите избори за европейски парламент.
Народният представител е зам.-председател на парламентарната комисия по образование и наука, и член на комисията по труда, социалната и демографска политика.
Той представи подготвените и внесени в Народното събрание проекти за законодателни промени, регламентиращи тези обществени взаимоотношения.
„Депутатите от ДПС винаги организираме срещи и се изправяме пред гражданите. Никога не се откъсваме от хората”, заяви той.
„Идеята ни е хората да могат персонално да разговарят  и да търсят съдействие от нас, да дават своите препоръки. Гражданите търсят чуваемост на своите проблеми чрез нас. И ние правим всичко, което е по възможностите ни, за да доведем до знанието на обществеността и властимащите”, подчерта Ерол Мехмед.
На срещата в Черноочене присъстваха председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, кметът на Община Черноочене Айдън Осман, цялото общинско ръководство, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани и други.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман представи своите виждания и констатации по актуалните теми и влиянието им върху малките общини.
Участниците имаха възможност да поставят пред народния представител своите въпроси по болни теми.
Присъстващите поставиха въпроси за промени в законите в сферата на социалното подпомагане. Изложиха своите виждания относно сегашните критериите и праговете за отпускане на месечни помощи за деца и др.
Дискутираха се въпроси от различен характер и се предлагаха решения на проблемите.
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.