На предстоящите избори ДПС в региона цели да подобри успеха си от последните избори, заяви в Черноочене областният председател на ДПС Изет Шабан.
Под наслов „Ние залагаме на младите, Заедно сме по-силни“ местната организация на Движението за права и свободи за пореден път официално първа започна едномесечната изборната кампания на партията за Европейски парламент в област Кърджали.
В препълнената зала в салона на читалището в централното село бяха областният лидер на ДПС- Кърджали Изет Шабан, председателят на Областния съвет на младежите Байрам Байрам, членът на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, депутатите Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, кметът на Община Черноочене Айдън Осман, кметове на населени места, общински съветници от партията, членове и симпатизанти от района.
Началото на кампанията беше дадено от общинския лидер на ДПС и председател на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер. Тя информира присъстващите, че до 25 май предстоят срещи с жителите във всички населени места.
Областният председател на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам подчерта предимството, което се дава на младите в листата на партията.
Депутатът Ерол Мехмед похвали чернооченци, че винаги са първенци при стартиране на изборните кампании и реализирането на високи изборни резултати.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман призова всички към пределна мобилизация и висок изборен резултат. „За да се чува нашия глас по-ясно в Европа и за да ни е по-полезна тя, трябва да имаме по-голямо и правилно присъствие в европарламента и структурите на Европейската комисия. Знам, че както винаги евродепутатите на ДПС ще са по-близко до проблемите на хора и можем с общи усилия да постигнем повече”, подчерта Айдън Осман.
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/19 13:45

    A zashto niama kandidat ot KJ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/19 13:48

    В Кърджали не живеят ли бели хора та да нямаме и ние свой кандидат.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/19 17:12

    Стига сте лъгали хората.Освен бабите и тези на ясла при ДПС,няма кой да ви гласува…

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/19 20:12

    Мечти мечти. 1едно е да искаш, друго е да можеш,,3'4 е да го направиш!!!"

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/5/19 14:14

    Господин шабан малко докато не се преземят общинските лидери трудно ще се постигне такива резултати. Пожелавам ви от 4 представитете в европарламента да постигнете 5 но реалността е такава че и 3 е много трудно за постигане. Хеле за Крумовград и елита да не ви говоря Успех

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.