„Ние, в нашата партия ГЕРБ, имаме хора от всички етноси и религия и социална принадлежност. Ние водим позитивни кампании и никога не лъжем, защото ако излъжеш днес, утре или вдругиден вече няма кой да ти повярва. Ако нашите опоненти в тази предизборна кампания се опитват да казват колко нищо не е направено хората го виждат. Благодарение на трите правителства на ГЕРБ, благодарение на българския еврокомисар Мария Габриел, България се промени”.
Това обяви областният координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева.
В препълнената до краен предел зала на театъра в областния град бе представена листата с кандидати на предстоящите евроизбори.
„Бойко Борисов за последните две години направи България лидер на Балканите и България не е толкова малка колкото изглежда. България тежи със своя премиер в Европа”, посочи Караянчева.
„Представител на една политическа партия преди седмица обясняваше как в Кърджалийско нямало никакви инвестиции. Това  е лъжа. Мога да изброя над десет неща, които, ако ги обединим, минават над 10 милиона. Само 32 милиона за инфраструктура в област Кърджали са дадени от май 2017-та. Още 4,7 милиона за Кърджали за осветление. 16 милиона за училища и инфраструктура. 66 милиона за саниране в цялата област. Всички това се забравя, затова припомняме”, допълни областният координатор на ГЕРБ в Кърджали и председател на Народното събрание Цвета Караянчева.
Водачът на листата на ГЕРБ-Мария Габриел, наблегна на това, че се е застъпвала и ще продължи да го прави за селскостопанската политика и развитието на селските райони и малките населени места. Тя изтъкна подкрепата за младите хора, платените стажове, проектите за безплатен безжичен интернет.

Кандидатът за евродепутат под №5 в листата - Асим Адемов, засегна темата за толерантността и как партията, която най-често използва тази дума, не е пример за това. „Именно ГЕРБ е истинската партия на толерантността. Аз ще бъде вашият представител в Европарламента, аз ще бъда вашият глас там!”, категоричен бе Адемов.
700 милиона по оперативни програми за 500 училища в България, наблегна на цифрите председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов пред пълната зала в театъра в Кърджали. Той допълни, че е важно ЕНП да има повече представители в Европарламента, тъй като Мамфред Вебер „ще е следващият председател на ЕС”.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.