В дербито на „големите бюджети“ във Втора лига лидерът „Царско село“ победи „Арда 1924“ с 2:1. Голмайсторът на българския Б-футбол Георги Минчев вкара за 1:0 още в 15-ата минута, а в 55-тата се извися над спящата защита на „Арда 1924“ и уби интригата в сблъсъка на двата тима с най-големи бюджети в групата - 2:0.
В 83-ата Лукас Мартинс се оказа най-съобразителен в наказателното поле на домакините и след груба грешка на вратаря опъна мрежата - 2:1. Бразилецът имаше уникалния шанс да изравни в последната минута, но от 2-3 метра би в аут. Играчи в синьо поискаха дузпа от рефера за груба игра срещу Венцислав Христов, но Стефан Апостолов бе категоричен - нарушение няма.
Загубата отлага отговора на въпроса „Ще играе ли „Арда 1924“ баражи за влизане в Първа лига за 19 май", когато в Кърджали ще гостува един от другите претенденти - „ЦСКА 1948“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/19 19:29

    Нищо, догодина може и да влезем, но тази година с тази игра няма как да влезем в Първа лига. Футболът е отборна игра, а нашият отбор е пълен със "звезди".

    ОтговорИзтриване
  2. Поне да бяхме останали равни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/19 09:23

    Алдъзмъ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/5/19 09:26

    Поне съдията беше наш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/5/19 14:30

    Толкова ли фенове има арда1924?Като гредам колко са отишли да ги подкрепят.Нищо догодина може би ще успеят,с повече фенове и по голяма фирма като Мариета.😁

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.