Увеличава се скоростта на предизборната кампания. Това вече се усеща в Източните Родопи. Припомняме, че на 26 май ще избираме евродепутати.
На 19 май е празникът на Джебел. Това бе една от темите по време на работна среща с кметовете на населени места в общината, в която участваха евродепутатът Неджми Али, председателят на ОбС на ДПС Хюсеин Мустафа и председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали.
Евродепутатът направи анализ на политическата ситуация в страната и запозна кметовете с политическата обстановка в Северна България, където участва в обиколката на Централния предизборен лъч на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ. Неджми Али изрази задоволството си от отчета, че партийните структури са в кондиция за предстоящите избори.

"Много извървяхме заедно, много ни и остава!", заяви на среща с жителите на село Петлино кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. "Хубаво е, когато те посрещат и изпращат с усмивка, ценно е да е проведеш дискусия за очакванията на населеното място и за възможностите на Община Кърджали", каза кметът.
Усещане и за скандали - четете тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/19 00:10

    Браво Сейфо само заради теб ще гласувам с номер 20

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/19 00:24

    Seyfi kardeşim senin icin ayin 26’da Bursadan HÖH oy verme gelecem!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/19 07:12

      Bursali Karinida Kedir Beklerim (HÖH-Seyfi)...GÖTVEREN SENI...

      Изтриване
  3. Анонимен18/5/19 08:55

    Izmirden de Gelecez DPS icin

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/19 10:33

    Комедиен сериал...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/19 10:50

    Napravete pitishtata.dupki do dupki-sled tova iskayte oy.ot men'-nova ta mikola za godina shte stane taratayka.zaradi vas.i az shte plashtam remonta.s hilqdi leva za.hodova chast.bezotgovorni deputati na narodna hranilka

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/19 12:48

    a naroda kvo speceli a

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.