За отличен успех, постигнати добри резултати в учебно-възпитателния процес, участие в международни конкурси и културни форуми в страната и чужбина Община Черноочене награди шестима зрелостници от Средно училище „Христо Смирненски“ в централното село.
Джансел Мюмюн, Емир Сали, Мерлин Емурла, Бурчин Яха, Селвер Мехмед и Мелиса Иса получиха своите парични стимули от кмета на Община Черноочене Айдън Осман на празненството по повод изпращането на Випуск 2019 и най-светлия празник 24-ти май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.
Айдън Осман пожела здраве, сили и устрем, за да успеят да реализират своите лични начинания, да придобият нови знания и преди всичко да бъдат здрави и щастлив.
„От днес пред Вас стои голямото предизвикателство на живота”, подчерта Айдън Осман.
Той зарадва присъстващите, че от новата учебна година след реализиране на спечелен проект на Община Черноочене за модернизация и внедряване на енергийна ефективност на сградния фонд  на Средно училище „Христо Смирненски“  и благоустрояване на дворни площи по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., учителите, персоналът и учениците на СУ „Христо Смирненски“ ще усетят постигнатите най-високи европейски стандарти за енергоефективност и функционалност на средата за обучение.
Сред балони, цветя и смях през сълзи, екипът на школото и техните родители изпратиха абитуриентите на випуск 2019 г.
Зрелостниците благодариха на възпитателите и семействата си, за подкрепата през годините. Те поеха по своя път, с гордо вдигната глава, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.