С показаното срещу „ЦСКА 1948“ „Сините от Кърджали“ не могат да прескочат баражите за влизане в Първа лига. Това е виждането на старши треньора на “Арда 1924“ Стамен Белчев след победата с 1:0, която гарантира на кърджалийския отбор поне 3-то място и мач с „Дунав“ (Русе), най-вeроятно.
„Свършихме си работата. Тепърва предстои баражът. Важна победа срещу отбор, който играе футбол. Доволен съм от победата. Играта трябва да бъде на доста по-добро ниво. Изходът от резултата беше важен и футболистите не показаха истинското си лице. Има какво да се желае. Надявам се да подобрим някои елементи в играта на „Арда“. Не ми харесва това, че не успяхме да владеем топката. Отборът на „ЦСКА 1948“ ни пресираше и отнемаше бързо топката. Ще се справим, ако отборът показва добро лице. Днес не ми хареса това, което направихме. Залогът беше голям. Преди важния мач за баража имаме мач с „Ботев“ (Гълъбово). Трябва да подобрим играта.
Нека свърши сезонът. Имаме договорка да продължа работата си в „Арда“. Надявам се да се класираме в Първа лига. Не трябва да се обръща внимание на писанията. С тази игра не мисля, че можем да си свършим работата", коментира пред „Диема Спорт“ Белчев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. real time20/5/19 07:21

    Аз пък мисля, че това все пак беше ЦСКА, а не някой средно силен противник. Трябва да се радвате на самата победа защото, по - важното е че АРДА не загуби с няколко на малко ;) ''Жигулката'' като влезне в в по - горния клас където са от ''Лада НИВА'' нагоре, бая зор ще има :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/19 08:41

    Прав е Белчев.Влезе ли в Първа лига ще се търсят нови попълнения и доката се обиграе отбора ще заемем трайно последните места.А има и една поговорка,"По добре първи на село отколкото последен в града",да не говорим за гарантираните бонуси.А и истината е,че Вълка не е Домусчиев,да не говорим за академика!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/19 19:12

    Арда с тоя селски футбол.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.