"Започнахме мача добре, но след 15-ата минута отстъпихме инициатива. Накрая не ни стигна майсторство и шанс, но положенията, които създаваме, са малко. Не съм доволен от играта, ще анализираме, ще коригираме и трябва да гледаме напред. През по-голяма част от мача бяхме равностойни на „Царско село“. Както можехме да паднем, така можеше и да бием. Не ми се вярва да е имало подценяване, гледаме само в нашата кухня“, коментира след мача „Царско село“ - „Арда 1924“ стерши треньорът на „Сините от Кърджали“ Стамен Белчев.
Припомняме, че „царете“, които отдавна си осигуриха участие в Първа лига, победиха с 2:1 „Арда 1924“ в мач от 27-ия кръг на първенството във Втора лига. При 2:0 за домакините, в 83-ата минута Лукас Мартинс намали за 2:1, а в последната минута пак бразилецът можеше да изравни, но от 2-3 метра прати топката в аут.
Наставникът на „Царско село“ Никола Спасов остана доволен след победата с 2:1 над „Арда 1924“, като преди "Беше трудно, тридневна почивка, 20 минути награждаване, концентрацията и адаптацията към мача беше трудна. Радвам се, че свършихме с победа, за да докажем, че сме най-добрия отбор. Доказахме, че бием всички, с изключение на „ЦСКА 1948“. Изиграхме интересен мач, не беше лош, имахме положения, можехме да изпуснем победата, но нямаше да е фатално. За удоволствие на собственика и хората тук, стана интересно и весело тържество, събраха се много хора за нашите възможности, имаше деца, всички искаха да победим. Това беше хубавото днес“, каза в ефира на „Диема спорт“ Никала Спасов - Адмирала.
„Сега мислим за мача с „Поморие“. Мисля, че отборът е готов“, допълни в ефира на „Диема спорт“ Белчев.
В оставащите три мача до края на първенството „Арда 1924“ е домакин на „Поморие“ и „ЦСКА 1948“ и гостува на „Ботев“ (Гълъбово). Ако „Сините от Кърджали“ спечелят срещу играещите слабо „Поморие“ и „Ботев“, дори при равен с „ЦСКА 1948“ на 19 май на „Арена Арда“, ще се класират за баражите за влизане в българския футболен елит.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.