„Вие сте работодателите на българските евродепутати”. С тези думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Крумовград, където е на обиколка с петия в листата Асим Адемов и областния лидер Цвета Караянчева.
„Тези избори са изключително важни от гледна точка на стабилността в държавата. От ГЕРБ започнаха полезни за хората политики, като програмата за санирането, например, с ресурс, осигурен от правителството и без да се увеличава дефицита. Защо е важно да сме част от обединена Европа? Защото само по линия на европейската солидарност сме получили, по ОП „Региони в растеж“ само за две години са усвоени 700 млн. лева за подобряване на образователната инфраструктура на 500 училища и детски градини. И това е само един от многото добри примери. Всеки един от нас трябва да знае, че гласът му е важен за Европа. След 4 месеца ни предстоят местни избори. Важно е да изберем добри кметове и силни общински съветници, които да ги подкрепят. Това е гаранция за реални решения в населените места като Крумовград. Партия ГЕРБ показа друг подход в Кърджалийско. Силата ни е, че не делим хората, а ценим личните им качества. В област Кърджали нямаме общински кмет, но организацията е желязна. Нека да убедим повече хора, че на 26 май ни е нужна убедителна победа. С номер 12, за дванадесета победа на ГЕРБ!“, посочи Цветанов.
Цветан Цветанов и петият в листата на ГЕРБ Асим Адемов са на предизборна обиколна в региона. Те са придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кърджали и председател на
Народното събрание Цвета Караянчева.
 „Трябва да убедим колкото се може повече хора да подкрепят нашата листа, защото е тя най-добрата. Това, което сме направили е видимо. И с националните политики, и с инструментите на европейската солидарност. За съжаление нащите опоненти не оценяват това, което е свършено през последните години. При БСП еврофондовете бяха спрени, а сега искат смяна на модела. В населени места като Момчилград може да се види какво сме направили за хората. 12 санирани блока по Програмата за енергийна ефективност, реновирана образователна инфраструктура и т.н. и т.н.”, посочи Цветанов в Момчилград.
„Тези избори са тест за стабилността на управлението. За продължаване на реформите в образованието и здравеопазването, за сигурността и регионалната политика, за модернизиране на инфраструктурата, на земеделието, на икономиката като цяло. Не е вярно, че тези избори нямат съществено значение за малките населени места като община Черноочене. През новия програмен период България ще получи много повече средства от ЕС по линия на кохезионната политика. Има ли стабилност в управлението, ще има инвестиции, ще има работни места,  ще има икономически растеж и няма да има миграция”. С тези думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов се обърна към структурите на партията в община Черноочене.
„Опитът, който натрупахме през годините, не бива да ни успокоява. Трябва да ни стимулира да сме все така конструктивни и диалогични, без да злепоставяме опонента. БСП отврати гражданите с черен пиар. На 26 май трябва да убедим повече хора да отидат до урните и да упражнят правото си на глас. Ние имаме кандидат в листата и това е Асим Адемов. Пътят, по който вървим, е европейски път и не бива да се отклоняваме от него. Правителството на Орешарски ни върна години назад. Не бива да допускаме повече такъв провал. БСП заблуждаваше хората, че при санирането държавата ще им отнеме жилищата. На опозицията е присъщо да лъже и да плаши хората, но същевременно да се възползва от всички добри политики, които правим. Това омаскаряване отблъсква избирателите. Длъжни сме да оборваме фалшивите новини”, посочи Цвета Караянчева.
„Ние сме зависими от Вас, местните хора. За мен Родопите са втори роден край. Обходил съм и най-отдалечените населени места. Две години бях в ЕП и научих много неща. Но главното, което разбрах е, че България нито е малка страна, нито е безгласна буква в Европейския съюз. Гласът ни се чува. Защото имаме изключително авторитетно правителство и уважаван премиер, невероятно успешен еврокомисар. Ние от групата на ГЕРБ също имаме принос за това, заедно с колегите от ЕНП. И в борбата срещу двойните стандарти при храните, за отпадането на роуминга и таксите за преводите и т.н. От 6 страни в началото ЕС се е разширил до 28. И ние сме сред тях. Трябва да сме горди. Ние не обещаваме, защото успехите ни са видими. Ще работим в защита на националния интерес, за възходящото развитие на страната, силна икономика, повече работни места и високи доходи”, каза пред симпатизанти Асим Адемов. 
 „Благодаря Ви за подкрепата за Цвета, защото нейният пост, най-високата позиция – председател на Народното събрание, е оценка за Вас и вашата всеотдайност през годините. Важно е да имаме такива представители и в европарламента, които не забравят откъде са тръгнали, и Асим Адемов е пример за това. Не къса връзката с обикновените хора, познава проблемите им и работи за тяхното решаване. Вотът, който предстои на 26 май, е генерална репетиция за местните избори наесен”, добави Цветан Цветанов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/5/19 19:53

    Кмета на село Козитса община джебел Мюмюн неси гкеда работата и работи на друго място без трудов договор работи при Сулфи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.