Как ДПС си купи за 1 000 лева и партийния орган на ДОСТ, и духна като свещичка самочувствието Му „Само ние сме турската партия“


Враждебни били тези европейски избори в България. Това се опитват да внушават политици, социолози, партийни коментатори и прочие изборни занаятчии. Някои от кандидатите за Европарламента дори призовават да спрат писаниците по сайтовете за „Апартамент гейт“, „Къщи за гости“ и други интересни родни теми и да има дискусии за Европа.
Будали! К`ва Европа? Нима истината за бюлетините, които ще изскочат от урните във вечерните часове на 26 май, не са месечните заплати от 8 500 евро плюс още толкова за представителни, самолетни билети и други бонуси, които ще получават 17 евродепутати, две от тях - снахи в Западна Европа. Около 2 милиона души се очаква да гласуват за 17 души, които за един мандат ще спестят по няколкостотин хиляди евро… Това е фундаментът.
Осмислени трепети има само в твърдите електорати на БСП и ГЕРБ заради големия въпрос "БСП или ГЕРБ ще спечели с малка преднина", но това си е проблем на твърдите електорати...
Другата истина от реалния политически живот е колко ще могат да измъкнат тарторите в ромските махали от алъш-вериша. „От партията ми дават по 150 лева за 700 гласа. Аз ще дам по 50 лева на човек, другото е за мен…един вот – една нова лека кола“, казва представител на Малката търговия на тези избори. И пак да натъртим - представители на Голямата търговия са онези, които ще се докопат до 17-те позиции в Брюксел и Страсбург.
Та, ако има враждебност, то е за кинти.
На пасивните, които са по-голямата част от народа, им дреме на…
С конкретика можем да отсечем, че и в Кърджали, където традиционно на избори ври и кипи, не е враждебно. От Кърджали няма да има депутат, сиреч нито един от тези 17 души дори няма да се охарчи за кафета и безалкохолни в града край Арда. За 5 години дори една баничка в Кърджали няма да си купи…
Няма залог, няма гъдел. Как да е враждебно, когато е скучно.
Толкова, че ДПС избра за партийна агитация на турски език сайт на местно читалище. За 1 000 лева. Нищо пари. Сайтът се прави от читалищен секретар. Няма журналистика, няма професионализъм, честно да си кажем - няма дори новини. Преди година „читалищният сайт“ имаше около 1 000 уникални посещения на ден, благодарение на Фейсук. Днес броячът е свален, вероятно защото посетителите са много по-малко, особено след новата политика на Фейсбук за групите и фен страниците.
Защо ДПС даде 1 000 лева на сайт, който се прави като в час по трудово обучение, а не сключи, да речем, договор за информационно покритие по евроизборите с Ajans Bg – медия, която се прави от професионалисти, от кореспонденти на медии в Турция, която има три пъти повече уникални посещения от „читалищния сайт“ и в пъти повече читатели, когато има интересни новини.
Защото „читалищният сайт на турски език“ е партийният орган на партия ДОСТ. Онзи, който във времето на голямото наливане на пари пускаше войнствени мелодии сякаш в Кърджали се прави революция. Джумбуш работа.
"Читалищен сайт" - партиен орган, който сочеше кои турци в Кърджали не са турци, кои кметове са предатели, какво ще се случи с тях в Турция и т. н.
Днес ДПС прави демонстрация, показва колко струват достаджийските свирачи, когато няма финансиране от Турция (а финансиране няма, защото Анкара разбра на какви куци магарета е заложила).
ДПС показва колко струва медията на Лютви Местан в Кърджали.
В ДПС са оценили на 1 000 лева онова дълго демонстрирано самочувствие от писачите на Местан - „Ако сте турци, ще гласувате за ДОСТ“. Ни турското им самочувствие остана, ни прехласването по Ердоган. Парите от Анкара секнаха и „турклюкът“ им угасна, пак станаха депесари.
1 000 лева и обратно в кошарата. 1 000 лева и видни достаджии сами искат да бъдат свирачи и тъпанари (дето бият партийния тъпан, де). Май са прави младите депесари, че 90 на сто от ДОСТ отново да се върнали в ДПС.
ДПС не бива чак така да прави, като в час по трудово обучение.
Ако не ви харесва написаното, знайте, че и ние го писахме като в час по трудово обучение. Можехме и без този урок. Само фактите поднесохме.
24rodopi.com

P. S. „Читалищният сайт“ избълва много гнусотии и заплахи по адрес на ДПС във времето, когато чорбаджията му Местан обясняваше, че ДПС вече умира. Ако и вие сте били от ДОСТ и сега искате да се върнете в ДПС, минете през партийната каса. Вие заслужавате повече пари… нищо, че не сте плюли по ДПС.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/19 19:10

    bakacaz bakalım parasız ne kadar oy alcaz

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/19 19:17

    По добре да стана магаре отколкото дуписар...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/19 19:21

    Потомъкът на султаните е голяма шафрантия

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/5/19 19:32

    Гласувах за дост не защото съм достаджия,а защото господарите от ДПС-то се самозабравиха,100% мислят за бизнес интереса ако само 10% мислеха за интереса на народа щяхме да сме малката швейцария.сега ще гласувам за дост

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/5/19 20:11

    Куци магарета - ха ха ха ! Много умно и правилно казано !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/5/19 20:16

    Афферим, бе, Родопи. 100 процента истина. ДОСТ беше умно измислен проект. За доброто на Турция. Но изпълнителите бяха боклук до боклука, крадец до крадеца, мишка до мишката. Затова се сринаха. Изчезнаха като руски копейки. Турция спря парите и съчаните изчезнаха.
    Сега като се връщат в ДПС Карадайъ да им организира първо сюннет и тогава да ги приеме.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/5/19 20:47

    Да живеее баш пахливанина Шабанали Ахмед, който спечели най-големия коч от Турция. Велик човек - като свърши намаза в джамията най-обича да говори за далавери. И казва, че е вярващ в джамията, ама навън и баш бизнесмен. Този спящ народ такива лидери заслужава.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/19 20:50

    24родопи пак са ударили в десятката. Ама аз съм още по-точен. Запомнете сега какво ще ви кажа.
    На тези избори ДПС няма да има повод за ойун хавасъ. Няма да има тъпани и зурни. Защото за ДПС ще гласуват само 30 000 души. Ама през октомври ДПС ще празнува с новия кмет. Няма значение дали ще бъде Хасан или Елван. Но на кючека най-много гюбеци ще мятат достаджиите, които се върнаха в ДПС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/5/19 21:04

    Вие сте си магарета и пак ще гласувате за тях.ДПС това прави само ви взема гласовете щот сте магарета.Във всички градове в цялата държава няма по разбити пътища от този град К-ж

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/5/19 21:17

    I da me obesqt pak nqma da glasuvam za agentite ot DPS, eh negramotnite i glupavite falshivi turci da glasuvat

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/5/19 08:47

      Kolega ne sme nito glupavi nito falshivi nito negramotni ama tisi shmatka hahah

      Изтриване
  11. Анонимен8/5/19 21:20

    Sega turcite s tazi lista na DPS pak glasuvat za tqh ,po dobre pak da ni smenqt imenata zawshtoto tova e ravnosilno na tova

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/5/19 21:20

    NE mutlu turkum diyene samo DOST

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/5/19 21:47

    Читалището на Хасан. от 30 години едни и същи танци. Самодейност до дъното.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/5/19 21:50

    А защо да гласуваме за дпс или дост, и двата проекта изпълняват една задача. Освен дпс дост герб бсп и др. подобни клонинги, има други алтернативи.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/5/19 22:01

    Турция наля толкова много пари в читалище Юмер Лютви, че ако повечето не се крадяха, сега щеше да има турска телевизия или поне турско радио. Сега нито читалището е читалище като хората, няма тв, няма и радио. Турската култура в Кърджали е кич и далавера. Престъпници такива.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/5/19 22:03

    Samo koito sa na hranilka i obkrijenito im ste glasuvat za dupese

    ОтговорИзтриване
  17. Алфарисърч обяви че гласуващите ще са около 2.100 000 човека, ще има около 100 000 недействителни а от двата милиона 9% за ДПС. Това ще рече по-малко от 180 000 гласа и като включим корпоративния вот на Пеевски ще са някъде около 250 000 гласа за ДПС.
    Да напомним че поставената задача от Доган е 430 000 гласа, на евроизборите през 2014 год. взеха 480 000 гласа, а на последните предсрочни национални парламентарни избори ДПС взе 316 000 гласа.
    Ко праим ся?
    А ДОСТ с този хайлязин, страхливия и крадлив интригант Местан ще са с ололо 20 до 30 000 гласа анти настроени а не точно местанджии...

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/5/19 22:17

    Samo koito sa na hranilka i obkrijenito im ste glasuvat za dupese

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/5/19 22:28

    Турция дава за да крадат лютвитата, шабаналитата и прочие далета. После викат защо народът бягат. ДПС било виновно. Глупости. Турция сама си е виновна защото от ДПС избира най-големите крадци да правят нови партии. Айде довиждане, че утре микробусът тръгва рано за Денах.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/5/19 22:37

    Скучните избори през май ще минат и ще дойде октомври. Тогава да видим читалището ли ще прави кампанията на турски език.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/5/19 23:16

    Dost igrae bez Pari vav tezi izbori
    İstinski mıje i jeni ste glasuvat
    Za dost A deto prodavat glasovetesi
    Te ste glasuvat za dps

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен9/5/19 03:06

    Dost i samo Dost

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен9/5/19 07:10

    Не е виновен мюзекито. И на мен тия главанаци от ДПС да ми дават пари, и аз ще взема. Като им е толкова акъла нека наливат в трубадура на дост, който вече е независим (ще рече, че е събул гащите и е готов да даде на всеки. Няма да се изненадам ако утре вземе пари и от Волен Сидеров.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен9/5/19 08:54

    До 20:16 страхотен обективен истински коментар.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен9/5/19 10:45

    До 08:54 дпс пък са големите келепири

    ОтговорИзтриване
  26. zafer erturk9/5/19 11:58

    ИЛХАН АНДАЙ Гардаш.
    За 1000 лева може да се купи нещо амортизирало, нещо ненужно или палачинка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.