Какво се случва в ДПС? Най-добрият анализ правят читателите на 24rodopi.com

Знаете ли защо Ахмед Доган никога не отговаря на бивши активисти на ДПС, които го критикуват (използваме най-мекия израз). Не ги вижда, не ги чува, не си хаби енергията на морфичния резонанс!
Защото плюещите по Доган, години наред са бъркали в кацата с меда. Защото са били слугинаж в Партията на Доган, в Боянските сараи. На глава от населението може би Доган е създал най-много милионери само от заплати.

И са били изгонени от тази Партия, от Сараите. Един откраднал партийни пари по време на избори, друг (министър, зам.-министър, шеф на агенция) е крадял от бюджета, трети обикалял кметове и си уреждал обществени поръчки, „предавайки поздрави от Доган“.

Един единствен има, който не попада в категорията на плюещите бивши слуги на Доган. Това е Мехмед Ходжа. След него тръгнаха всички кърджалийски делегати на Национална конференция.
Мехмед Ходжа не крадеше, а се бореше за по-чисто ДПС, за партия без агенти на Държавна сигурност и т. н.
Мехмед Ходжа беше предаден. Той не беше предател. Не беше изгонен за далавери.

Разбрахте ли защо Доган не отразява плювките по негов адрес от бивши слуги?
Господарят не води кореспонденция с бивши слуги. Няма такъв филм.
Няма и синдикат на бившите слуги, за да има някакво очакване за по-особен натиск, че да има реакция от Боянските сараи.

*
Със стари курви нов бардак не се прави. Със стари слуги и нова партия няма как да се получи. Видя се.

*
За разлика от бившите слуги на Доган, в думите на читателите на 24rodopi.com има истини, има тежест. Те не мислят за служби, за отмъщение… Те страдат за етноса, за родното село, за разделените семейства… Те живеят на земята.
Вестник „Сега“ използва малка част от коментарите на читатели в 24rodopi.com в търсене на отговори на въпросите „Защо Доган поиска прошка?“ и „Какво се случва в ДПС?“.
„Сега“ пише:
„Далеч по-съществено е какво казват онези, от които сарайският първенец очаква да пратят избраниците му в Страсбург – гласоподавателите на ДПС. „30 години гласувам за вас и днес вече съжалявам. Ахпапите заминаха на Запад. Селото ми умира. На изборите ще пусна невалидна бюлетина, на която ще напиша „депесар съм, но тази листа не е депесарска„, обяви разочарован избирател в интернет. Друг написа: „Простете. Ама защо сега. Когато ставахте милионери, крадяхте европейски пари за къщи за гости, дъщерята и синът на кмета построили два хотела (в друг коментар се посочва, че това се случило в Минерални бани – б. р.), депутатите, които дори мразят етническите турци, не си знаят земите… защо тогава нямаше Простете. Сега вече сме аргати в Западна Европа и за какво да ви прощаваме?” „Късно бе, Амет ага, млади не останаха, а тези, които са тук, или са ваши оядени, или мизерни бедняци”, тъжно констатира трети.
Сред депесарите избуява и откровен гняв:
„Няма прошка! Ти ни открадна кокошката! И петела, и кравата, и вола, и поминъка, и миналото, и настоящето, и бъдещето! Но няма да ти позволим да унищожиш турското в нас!” Има и самосъжаление: „Прощава се с нас, баламите, дето го носехме на главите си 30 години и позволихме той и шайката му да натрупат милиони. Сега ще ревем. Кел файда! Бай Хасан си остана сам на село, децата му гастарбайтери. За какви млади ми говори този…”.
А някои направо назовават цената на прошката: „Първо, всичко, което си натрупал за 30 години – тецове, хотели, активи, влогове и т.н., трябва безвъзмездно да го подариш на домове за сираци и старчески домове. Второ, да изпратиш сина ти на работа по полята в Испания, на оранжериите в Холандия или по строежите по Германия или Франция. И трето, да се откажеш от всички привилегии и да получаваш само 200 лв. пенсия. Само тогава ще ти простим, Амет ага. Иначе харам олсун”.
Апропо, мненията са на кърджалийци – жители на „бастиона” на ДПС“.

На снимката: Много известен музикант свири на Доган в ресторант в Одрин (Edirne) - получава се Магия! Партийните свиркаджии (пак използваме по-мек израз) през годините "правеха такава музика" на Доган, че днес почетният лидер недоумява как може около него да е имало толкова чурук хора - факт е Помия!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/5/19 08:30

    Ако със стари курви ставаше нов бардак, партия ДОСТ щеше да влезе в парламента със 7 %.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 10:05

      Илханчо пишеш глупости за да се подмажеш на шефчето .Осман Октай и той ли беше предател и бъркаше ли в кацата с меда .НЕ ,той просто каза на Доган къде греши и онзи го отсвири .Да изброяваме ли на Доган грешките,ами личния му избор Местан за председател след като никой от актива не го искаше ?!
      Лошото на Доган ,че се мисли за безгрешен а това не е така защото пролича и в личния му живот .

      Изтриване
  2. Анонимен16/5/19 08:41

    Доган е велик. Да се свети името Му. Ама ДПС наистина умира с тази недепесарска листа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 15:45

      Ходи да му светиш бе, цървул!

      Изтриване
  3. Анонимен16/5/19 08:43

    Ама НАЛИ щяхме да имаме човек от Кърджали на избираемо място в листата, Н... еджми... АЛИ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/5/19 03:43

      Хасан и братму Ерджан от лисиците се отказаха не знаели английски

      Изтриване
  4. Анонимен16/5/19 08:46

    Добре бе, Родопи!!! В десятката сте пак. Точен удар. Ама като сте толкова отворени кажете нещо и за Пеевски. Ще дойде ли в Джебел или в Кърджали поне?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 23:19

      Ще дойде ама някой трябва първо да му каже къде точно се намирот тези населени места...целта на Доган в тези избори е да има слаба избирателна активност и с това Пазарджишко да издигне Пеевски кат евродепутат...Алеко Алеко..я виж до къде стигнахме

      Изтриване
  5. Анонимен16/5/19 09:08

    А бе, Доган, чоджум, казах ти да не пишеш като пиеш!!! Разчувства се от шише уиски и тръгна да искаш прошка.
    Ама като отрезнееш, пак ще кажеш защо ми трябваше "прошка" , "АЗ разпределям порциите на властта" и "обръчи от фирми".
    Ся обещаваш вече да споделяш "морфичните си резонанси" само когато "портала на съзнанието" ти е трезвен, ама дано не е късно!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/5/19 09:19

    колко открадна Халилагата от Перперек, ама покрай него беше и Раифагата, сега той е сух пък другите ....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/5/19 09:19

    За Пеевски никога няма да гласувам, както и не гласувах за кърджалийската депутатка, която даже турски не знае, пародия, подигравка с нашите родители , баби и дядовци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 10:38

      За пореден път, се убеждавам че ДПС е етническа партия, която трябва да бъде ликвидирана. Да живее БЪЛГАРИЯ!

      Изтриване
  8. Анонимен16/5/19 09:19

    колко открадна Халилагата от Перперек, ама покрай него беше и Раифагата, сега той е сух пък другите ....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/5/19 08:20

      Той Раиф ги натопи, защото е доносник. Но пък Мюмюн Али и Халилагата от Перперек си го заслужили!

      Изтриване
  9. Анонимен16/5/19 09:23

    Без ДПС няма да има развитие в област Кърджали. Партията трябва да влезе в управлението. Иначе хора ще останат само в градовете. Даже Ардино и Джебел постепенно ще заприличат на села.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 10:22

      До 09:23 и какво е направило дпс за развитието на област Кърджали? В управлението уж влиза партията, но само някои намазват. Да оставим областта, в самия център на Кърджали е тъмно, например ул. Георги Кондолов. Само светлините на хотел Бехи осветяват улицата. А ти говориш за областта. Проблема е , че няма кой да работи за идеята

      Изтриване
  10. Анонимен16/5/19 09:56

    Джебел град ли е,само питам...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/5/19 10:24

    Доган ще изяде шута скоро от народа а че не отговарял на своите бивши клонинги това е проблем на него и на ДПС

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/5/19 10:25

    Доган не отговарял но плаче за прошка

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/5/19 10:32

    Доган има много богатство ама вече се е издухал.Толкова много пари какво ще ги прави ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/5/19 16:04

      На 65 години е, 70те наближават, и неговото време изтича, да си ги носи в гроба

      Изтриване
  14. Анонимен16/5/19 11:08

    Аллах Аллах какви циркаджии. Кога ще видим възмездие.за откраднати пари за п остроени потели къщи за гости назначения на постове на полуграмотници.не проверки а затвор- конфискация. бай хасане и бай иване премирявайте се още гласувайте пак под строй. къде е този плондер пеевски какъв е той обесняте поне на нас простолюдието.каккъв доган какви сараи кадишах ли е

    ОтговорИзтриване
  15. Защо правите пиар на Доган? Май сте много доволни, Родопи? Нещо ви е терсине, че критикуваме Доган ли? Тогава подкрепете си "шефа". Нали вие преценявате какво да публикувате! Продажна журналистика!!!

    ОтговорИзтриване
  16. На година един, два пъти пуска фитила Гогана и всички му се връзват... Смешен е от всякаде този дъртак

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен16/5/19 20:30

    До редакцията защо не публикувахте коментар направен от Мюмюн Исмаил в 15 ч на 16 05 2019г вие да не сте прес клуб на дпс

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен16/5/19 21:49

    NAISINA DJEBEL PO BETER OT OT SELO

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.