20 месеца затвор след нападения в центъра на Кърджали

-Млъкни, кучко!
-Вземи чантата ми!
-Не ме интересува чантата ти, искам да те изнасиля! Ако не млъкнеш и не спреш да се бориш, ще те заколя и това ще ти е последното, което кажеш!
Този диалог се води докато трае отчаяна борба на млада жена, нападната от изнасилвач на Новия мост в Кърджали…
Часът е 21,30, края на август. Кърджалийка върви пеша към работното си място в местно заведение. В края на моста над Арда, в централната част на града, тя е нападната в гръб. Агресорът я хваща с две ръце през корема, тя залита и успява да се хване за перилата на съоръжението. Започва борба, а жената крещи за помощ. Нападателят се опитва да й запуши устата с ръка, а тя го ухапва, при което си разкървавява устната. Мъжът се опитал да свали панталона, да вдигне тениската й, докато я бута към близките храсти…
Помощ идва от две момчета, които се задали от кръстовището в посока „Възрожденци”. Нападателят чул гласовете им и избягал в храстите. Жертвата потърсила спасение при тях, докато набирала 112. Пред дошлите полицаи тя посочила, че мъжът бил с вид на клошар, миришел и силно на алкохол.
Два дни по-късно нападателят е установен. Той заявил пред разследващите, че просто поканил на кафе младата жена, но тя се развикала и той избягал.
Повече от две години след нападението 50-годишният родопчанин влезе в съда в Кърджали, където призна изцяло фактите по обвинителния акт. Той получи 20 месеца затвор при първоначален „общ” режим. Нападателят ще трябва да плати на жертвата и 10 000 лева обезщетение.
Мъжът живеел в ардинско село, разкрива всекидневникът „24х7 Родопи”. Често идвал в Кърджали, където живее бившата му съпруга заедно с детето им. Безработният нападател бил с „обременено съдебно минало”.
Припомняме, че в съда предстои да се гледа и друго дело срещу мъж за серия нападения над жени в района на Новия мост. Грешка в обвинителния акт отложи първото заседание срещу смолянчанина, който бе задържан за изнасилване.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/19 19:44

    Водкаджията пие с изнасилвачите чай

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/19 00:16

    Изнасилвачо ще ти разпоря анала!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.