„Посетих средновековния манастирски комплекс „Св. Йоан Предтеча“ край Кърджали. Манастирът е един от най-древните у нас, събарян е два пъти и се изгражда за трети“, отбеляза в профила си премиерът Бойко Борисов. Той разговаря с отец Николай Величков, свещеноиконом в комплекса в квартал „Веселчане“.
Припомняме, че Борисов дойде в Кърджали за откриването на четвъртия завод на компанията „Теклас - България“.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/19 21:22

    Благодарете на г-жа Елена Костова ,на "омразния "й съпруг и на хилядите граждани и дребни дарители за това .че го има "Св .Йоан Предтеча'

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/19 00:19

    А че този с расото и брадата си остави душата между тухлите и зидовете няма значение, нали ?! Костов РУШЕШЕ, а Отчето ГРАДИ !! И не, не го познавам, нито съм му близък. Работата ми е свързана с обикаляне на града и виждам всичко. Нито Костов нито Елена са пренесли една тухла или една летва. Господ здраве да дава на Николай пловдивския че прати тоя човек тук и от пущинак създаде рай. За няколко години тук направи толкова, колкото политици през цялата си кариера не можаха, и то с двете си ръце. Отче, дано не съжаляваш много че си дошъл тук и дано си намерил смисъл да останеш ! Града ни
    и децата ни имат нужда от такива като теб. Иначе умници като горния дал Господ много.
    Успех в начинанията и този над нас дано ти помага навсякъде и във всичко !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/5/19 08:32

    Ако изгледате целият материал,при излизането на Борисов в двора на храма имаше хора с плакати скандирайки името му.На това свещено място ,тази простотия ми е в повече.Погнусен съм.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/19 19:32

    Когато истината се изкривява посредствеността избуява. . Никой не отрича ентусиазма на отчето .,че продължава едно Богоудобно дело. Животът не започва и не свършва с ГЕРБ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.