„Никога не съм бил член на ДПС и затова твърдението, че вчера съм бил в ДПС е клевета. Заради светлата памет на моя дядо Нури Тургут Адалъ, не бих могъл да членувам в партия ДПС.
Друг е въпросът, че в качеството си на свободен гражданин съм присъствал на събрания на различни партии, но това не означава ангажираност с тях.
Единствената партия, с която морално и политически съм ангажиран е ПП ДОСТ, защото върви по пътя на моя дядо - Нури Адалъ”.
Това посочи в своя позиция Юзджан Фикрет Тургут  - Адалъ по повод публикация на 24rodopi.com „Скандал: Това ли е пътят на Адалъ - вчера с ДПС, днес в ДОСТ!”.
Припомняме, че внукът на Нури Адалъ бе на мероприятие на ДПС в Берлин, Германия, през февруари т.г. След това пък влезе под №2 в евролистата на ДОСТ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/19 14:06

    Furna kureyi gibidir turk milleti - interesi nerede se o da orada !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/19 14:33

    Kak danee bil ima dokazatelstva

    ОтговорИзтриване
  3. Не всякога под крушата расте круша.може да се прероди в дива.

    ОтговорИзтриване
  4. Ветеран18/5/19 14:58

    Никога не е късно човек да стане резил.
    Присъствуваш на събрание на партия чийто лидер е донасял за хора като Нури Адалъ.
    Казваш че си член на партия която върви по пътя на Нури Адалъ, това означава че или не знаеш пътя на Адалъ или нямаш представа след кой си тръгнал.
    Свободен си за всичко, но нямаш правото да опетниш паметта на Адалъ с твойте неразумни действия.
    В реално време на грешни места с грешни хора си.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/19 16:36

    ПИТАЙТЕ НА ТОЯ ГУЛПАК ЮЗДЖАН,ФАМИЛИЯТА МУ ЗАЩО НЕ Е АДАЛЪ,АЗ ДАВИ КАЖА ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ МУ РОД МРАЗЯХА ПОКОЙНИЯ АДАЛЪ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/19 16:41

    Юзджан ако беше лислил толтова за дядоси,АДАЛЪ НЯМАШЕ ДА ПОЧИНЕ В МИЗЕРИЯ "ИСТИНСКА"

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/5/19 20:29

    Те са там където е келепира ! Искаха апартаменти от общините ! Като внуците на партизаните бяха ! Дядо им страдал те искат ! Иначе поклон на НУРИ АДАЛЪ !ЛЕКА МУ ПРЪСТ !Срамота е ,че използват името и паметта му ! На предните избори използваха Ердоган, но този път не стана номера=

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/5/19 23:35

    Да ти припомня, твоят дядо всички го знаем като българският Нелсън Мандела, а ти си тръгнал след един агент, който е донасял за такива като твоят дядо. Много много жалко

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/5/19 23:44

    Юзджан горе главата и напред,не обръщай внимание на драскачие продажници.Sana ve Rahmetli dedene çamur atanların Türk olduklarından şüphe duyarım.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/5/19 13:02

      Dedesine saygılar! Ona yazıklar olsun, dedesının soy adını taşıyor! Dedesinin gibilerini muzevirleyen bir ajana ve istemeyerek çocuk katili olana kölelik ediyor!

      Изтриване
  10. Анонимен20/5/19 16:07

    Защо не носиш фамилията на дядо си? Срамуваш ли се от нещо господине!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.