Почина дългогодишният началник на „Пътна полиция” в Кърджали. Иван Бакърджиев е издъхнал тази нощ след дълго и мъчително боледуване в последните месеци.
Редакцията изказва най-искрени съболезнования на семейството и близките!

На 57 години ни напусна завинаги началникът на сектор Пътна полиция“ в ОД на МВР-Кърджали главен инспектор Иван Бакърджиев, съобщават от Областна дирекция на полицията.
Започнал е работа в МВР през 1990 година. За началник на Пътна полиция е назначен през 2000 година и с известно прекъсване повече от 12 години е ръководител на сектора. Отиде си достоен професионалист, прекрасен човек и колега. Да почива в мир. Колективът на ОД на МВР-Кърджали изказва искрени съболезнования на близките на главен инспектор Иван Бакърджиев за тежката загуба.

Поклонението ще бъде от 11 часа на 9 май 2019 г. в ритуалната зала на гробищния парк в Кърджали.
24rodopi.com




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/19 10:11

    bog da go prosti, choveka

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/19 10:11

    beshe hubav, razbran i dobyr

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/19 10:12

    Всевишния да го благослови .Беше добър човек

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/5/19 10:42

    Беше Голям! Почивай в мир, Иван Бакърджиев!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/5/19 10:45

    bog da go prosti saboleznovania na semeistvoto dobar i 4esten 4ovek be6e

    ОтговорИзтриване
  6. Антон8/5/19 10:55

    Десет години работих заедно с него в КАТ "Пътна полиция" - Кърджали. Беше много добър Началник и голям приятел. Винаги помагаше в трудните моменти. Бог да го прости. Да почива в мир.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.