„Нашето единство се нарича ДПС. Каузата ни е твърде голяма, за да се борим помежду си. Ние сме пазителите на мира в държавата. Ако сме сгрешили, простете. Ние прощаваме!”, изрече пред хиляди в центъра на Момчилград председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Централният лъч на партията, народни представители, кметове на общини, на населени места, председатели на Общински съвети, членове и привърженици на ДПС се събраха в центъра на родопския град на предизборен митинг-концерт.
Мустафа Карадайъ представи деветима кандидати от евролистата на Движението за права и свободи.
„Вредим си с примера от 2017-та година. Тогава казвахме „Тези, които ни разделят, не са наши опоненти, а врагове”. Тогава изгубихме 100 000 гласа. Тяхната политика бе „С нашите камъни, по нашите глави”. Ако сме сгрешили, простете ни”, заяви Карадайъ.
„В Европейския парламент нашите представители отстояват езиковото многообразие. Младежката организация на ДПС е най-голямата в Европа с 20 000 членове. Ние залагаме на доброто бъдеще на децата си. Нашето единство се нарича ДПС!”, каза Карадайъ.
„Благодаря за подкрепата в последните пет години, за да отстоявам вашия глас в Европа”, заяви евродепутатът Неджми Али. „Ние вдигнахме високо летвата и всяваме респект. Ние винаги сме отстоявали много добре българския интерес в Европа и то не с думи, а с дела. Защитаваме интереса на всички малцинства. Трябва да спрем със спекулациите има ли представител на Кърджали в евролистата. Ние говорим само за единство”, посочи Неджми Али.
На сцената говориха още евродепутатът Илхан Кючюк и народният представител Йордан Цонев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.